Dacia Jogger, disponibil la comandă: cât costă bolidul cu 7 locuri de la Mioveni

Dacia Jogger, disponibil la comandă: cât costă bolidul cu 7 locuri de la Mioveni

Noul model Dacia Jogger poate fi comandat de astăzi, 1 decembrie. Oficialii au anunțat prețurile aferente noului bolid produs la Mioveni.

Modelul Dacia Jogger a fost prezentat, în premieră, la Salonul Internațional al Mobilității de la Munchen, în septembrie. De astăzi, acesta poate fi comandat, reprezentanții Dacia anunțând inclusiv prețurile valabile pentru cele două configurații de bază: „Essential” și „Comfort”. De menționat că există și o treia categorie, produsă în serie limitată, denumită „Extreme”. Aceasta va avea elemente aparte de design care o vor scoate din „anonimat”, se promite.

Cât va costa Dacia Jogger

Prețurile pentru acest nou autoturism variază în funcție de configurația aleasă. Astfel, versiunea „Essential” (cu 5 locuri și motor ECO-G 100), considerată de bază (cu alte cuvinte, pentru toate buzunarele) va avea un preț de pornire de 13.999 de Euro (cu TVA inclus).

Dacia Jogger „Comfort” va putea fi achiziționată contra sumei de 16.950 de Euro (cu TVA inclus) și va beneficia de 7 locuri, fiind echipată cu un motor TCe 110.

Prețul ediției limitate a Jogger, „Extreme” va jongla între 16.800 de Euro (TVA inclus) pentru varianta cu 5 locuri și motor ECO-G 100 și 18.000 de Euro (cu TVA inclus) pentru varianta cu 7 locuri și sistem de motorizare TCe110.

Motorul GPL ECO-G 100 dispune de alimentare mixtă, în timp ce TCe 110 „vine la pachet” cu o cutie manuală în șapte trepte.

Atât primul, cât și al doilea motor, sunt echipate cu sistemul Start&Stop, fiind considerate conforme cu Euro 6D Full, astfel, mult mai potrivite pentru mediul înconjurător decât modelele precedente produse de Dacia (parte a grupului Renault).

Jogger va beneficia de o garanție de 3 ani sau, după caz, de 100.000 de km.

Livrările comenzilor care își au startul astăzi sunt programate pentru luna martie a anului viitor.

În toate variantele sale, Dacia Jogger este o mașină destinată familiei, motiv pentru care producătorul a introdus varianta celor 7 locuri, în cazul „Comfort” și „Extreme”.

Citește și: