01 dec. 2021 | 11:25

Cyberpunk 2077 la un an distanță: ce părere au fanii despre joc

ACTUALITATE
Cyberpunk 2077 la un an distanță: ce părere au fanii despre joc

Pe Steam, evaluarea generală a jocului este acum „în cea mai mare parte pozitivă”.

De când a fost pus în vânzare la jumătate de preț în oferta Steam Autumn, jocul RPG Cyberpunk 2077 a fost inundat de recenzii pozitive ale utilizatorilor. A trecut de la primirea a doar 78 de aprecieri pe 23 noiembrie la 2.882 dintre ele pe 24 noiembrie. A doua zi au fost postate 5.589 de recenzii pozitive. În același timp, a urcat pe lista celor mai vânduți la nivel mondial și, la momentul scrierii, se află pe primul loc.

Plasat în jumătatea superioară a celor mai bune 10 vânzări de la Steam, jocul celor de la CD Projekt pare să găsească o nouă dragoste cu actuală reducere de preț. În acest moment jocul a primit literalmente mii de remedieri de erori, patch-uri, patch-uri pentru a remedia patch-urile anterioare, a eliminat umezeala, a adăugat chiar și umezeală și, cel puțin, pe PC, este un RPG funcțional, enorm.

Un univers captivant

„Câteva erori relativ minore ici și colo, dar în general o poveste convingătoare într-o lume captivantă”, scrie Banelious, într-una dintre acele recenzii recente. „În plus, dacă ești fan al lui Keanu Reeves, atunci cu siguranță te vei distra.” Henex îi dă, de asemenea, degetul mare în sus, deși spune: „Frumos joc, revino în 2077 când o să fie gata! xD”

Directorul de misiuni Cyberpunk 2077, Pawel Sasko, a fost încântat să vadă aceste recomandări, spunând pe Twitter: „Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine” și mulțumind jucătorilor pentru „Peste 15.000 recenzii foarte pozitive din ultimele zile”. Acest număr a crescut acum la 19.899 de recenzii.

Desigur, Cyberpunk 2077 nu a fost tăiat în întregime de către utilizatorii Steam până acum. „Am jucat câteva minute. Joc frumos”, a scris Jarhem în februarie, cu 330 de ore înregistrate.

Personal m-am îndrăgostit de Night City și de universul cyberpunk în care este plasat jocul. Mai mult, dacă ar fi să nominalizez o companie care ar putea să reușească o transformare la 180 de grade, atunci CD Projekt este aceea. Abia aștept primele dlc-uri ca să revin în lumea lui V.