Reduceri importante pe Steam la jocuri ”mari”: cât costă Cyberpunk 2077, Red Dead 2 , Rust

Reduceri importante pe Steam la jocuri ”mari”: cât costă Cyberpunk 2077, Red Dead 2 , Rust

Steam Open World Sale este acum în desfășurare, oferind reduceri la sute de jocuri construite în jurul a mediilor open-world. ”Sărbătoarea explorării infinite” așa cum este denumit sale-ul, se desfășoară până la data de 31 mai.

În mod surprinzător, există reduceri la mai multe RPG-uri și titluri de acțiune-aventură. Dintre acestea, unul dintre cele mai bine cotate jocuri, Cyberpunk 2077 a scăzut cu 20% și poate fi achiziționat cu 48 de dolari, în timp ce Red Dead Redemption 2 are o reducere de 33% și poate fi achiziționat cu 40,19 dolari.

Din ofertă face parte și Sea of Thieves care este redus la jumătate și poate fi cumpărat cu prețul de 20 de dolari. Dintre titlurile aflate la reducere se numără Death Stranding, fiind redus la jumătate, astfel că prețul acestuia este pentru o perioadă limitată la 30 de dolari. Monster Hunter: World la doar 20 de dolari după o reducere de 34%, Rust, redus cu o treime, având prețul de 26,79 de dolari, dar și The Witcher III: Wild Hunt, suferind o reducere substanțială de 80%, fiind acum la prețul de doar 8 dolari.

Borderlands 3 la rândul lui a suferit o reducere cu două treimi, până la 19,79 de dolari și poate fi utilizat pe mai multe platforme, excluzând PlayStation 4 și PlayStation 5. Între timp, No Man’s Sky are jumătate de reducere putând fi achiziționat contra sumei de 30 de dolari. Există alte zeci de alte jocuri în vânzare, inclusiv titluri de curse, supraviețuire, strategie și simulare.

Ce alte reduceri mai sunt incluse în oferta Steam

Dintre ofertele puse la bătaie de platforma Steam, se regăsesc și jocuri precum:

  • Euro Truck Simulator 2 la 5 dolari după o reducere de 75%;
  • The outer worlds la 30 de dolari după o reducere de 50%;
  • Death Stranding la 30 $, redus la jumătate de preț;
  • Warhammer: End Times – Vermintide la 3 dolari cu o reducere substanțială de 90%;
  • Heat Signature la 4 dolari care a suferit o reducere de 75%.

Totuși, înainte de a vizita repede magazinul Steam și a-ți cumpăra unul sau mai multe dintre aceste jocuri, merită să afli și faptul că Epic Games Store desfășoară în același timp un Mega Sale până pe data de 17 iunie, cu mai multe reduceri semnificative. După ce vei utiliza cuponul Epic, care îți aduce o reducere suplimentară de 10 dolari pentru un joc care costă minim 15 dolari, poți achiziționa Cyberpunk 2077 la 38 de dolari, Red Dead Redemption 2 cu 30,19 dolari și Death Stranding cu 14 dolari. Așadar, în funcție de preferințe și de platforma pe care o folosești, în această perioadă poți beneficia de cele mai tari prețuri la cele mai joase prețuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: