Cu specificații de top și o cameră de 108 megapixeli, noul Xiaomi este alternativa perfectă la iPhone

Cu specificații de top și o cameră de 108 megapixeli, noul Xiaomi este alternativa perfectă la iPhone

Chinezii de la Xiaomi continuă să facă o treabă foarte bună în a-și extinde portofoliul de telefoane inteligente. Cel mai recent model este Xiaomi Mi 10S și include multe motive să-ți atragă atenția.

În timp ce Xiaomi Mi 11 face valuri în fiecare colț al mapamondului pe zona de top, nou Mi 10s încearcă să ofere un set de dotări premium la un preț mainstream. Cu alte cuvinte, în timp ce un număr din ce în ce mai mare de telefoane Apple sau Samsung gravitează în jurul cifrei de 1000 de euro, Xiaomi îți oferă un pachet similar de specificații la 500 de euro.

Xiaomi Mi 10s este construit în jurul unui AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, un Snapdragon 870 și un senzor principal de 108 megapixeli de la Samsung. Panoul are o diagonală de 6,67 inci și o rezoluție Full HD+. Este certificat HDR10+ și ar trebui să facă față la zgârieturi datorită unui strat de Gorilla Glass 5. Camera frontală de 20 megapixeli se ascunde într-o perforație discretă a panoului.

Detaliul cu care Xiaomi speră să-ți fure atenția în cazul Mi 10S este configurația audio și difuzoarele stereo furnizate de Harman Kardon. Aparent, sunt cele mai bune pe care cei de la DxOMark le-au testat pe un telefon.

Partea de captură este o combinație între senzorul Samsung 1/1.33” cu 108 megapixeli și stabilizare optică a imaginii. Un senzor ultrawide de 8 megapixeli, un senzor de 2 megapixeli pentru macro și un al patrulea pentru măsurarea adâncimii ar trebui să-ți facă viața mai ușoară într-un set stufos de circumstanțe.

La interior, în funcție de buget, pe lângă SoC-ul Qualcomm Snapdragon 870, poți opta pentru 8 sau 12GB LPDDR5 RAM și 128 sau 256GB de memorie UFS3.0. Acumulatorul este de 4780 mAh și se poate încărca cu 33W cu fir sau 30W wireless. Este capabil și să încarce alte dispozitive wireless cu 10W. Sistemul de operare preinstalat este Android 11 mascat de MIUI 12.

Terminalul este disponibil începând cu 12 martie în culorile negru, albastru și alb, la un preț de 424 sau 483 de euro.

XIaomi Mi 10s lansare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: