Credit cu salariul minim pe economie: condițiile la Transilvania, ING și altele, câți bani iei

Credit cu salariul minim pe economie: condițiile la Transilvania, ING și altele, câți bani iei

În 2021, în funcție de cât câștigi, atât poți împrumuta de la bănci cu salariul minim, cu condiția să nu depășești gradul de îndatorare. Iată ce credite acordă băncile în aceste noi condiții din piață.

Creditul de nevoi de la Banca Transilvania îți dă accesul la sume de bani de până la 100.000 lei. Poți simula online ratele lunare, astfel încât să alegi soluția potrivită pentru tine. La această bancă poți aplica online sau în unitate. Creditul se acordă pentru maximum cinci ani.

BT este printre puținele bănci care s-a pronunțat în chestiunea restanțierilor, răspunzând la o întrebare adresată de un client, referitoare la acceptarea rău platnicilor la creditare. Această bancă susține că nu respinge automat persoanele înscrise în Biroul de Credit, ci ține cont de mai mulți factori la acordarea unui credit. De asemenea, pentru cei de la BT contează și numărul de zile de întârziere și sumele restante.

La BT sunt acceptate mai multe tipuri de venituri. Însă, această bancă afirmă că acceptă clienții care au contract pe perioadă nedeterminată și minimum trei luni vechime la locul prezent de muncă.

salariul minim

Ce credite poți să-ți iei cu salariul minim pe economie

Creditul de nevoi oferit de ING – ING personal se acordă în cuantum de la 2.000 la 90.000 de lei, pe perioade de la unu la cinci ani. Cei de la ING impun următoarele condiții de eligibilitate: vârsta maximă de 65 de ani la bărbați și 63 de ani la femei și vechime minimă de șase luni la locul actual de muncă.

ING Bank este printre băncile care acordă credite cu buletinul, pe loc, ori în aceeași zi.

Și cei de la Raiffeisen sunt destul de deschiși în privința rapidității de accesare. Și această bancă oferă credite în aceeași zi, dacă ai venituri raportate la ANAF.

Mai mult, la Raiffeisen poți împrumuta între 500 și 20.000 de euro echivalent în lei, pe perioade de până la maximum cinci ani.

Condițiile de accesare la Raiffeisen sunt următoarele: vârsta între 21 și 65 de ani, venit minim net de 1.200 de lei, vechime la locul actual de muncă de minimum trei luni și să nu ai credite executate sau rambursate cu întârzieri mari și repetate.

Oferta celor de la BRD este și ea una atractivă pentru clienți. Cei de la BRD vin cu creditul Expresso, în cuantum de până la 130.000 de lei pentru maximum cinci ani. Se acordă doar cu buletinul și verificarea ventiurilor la ANAF.

La BRD ai și o perioadă de grație de până la șase luni la plată. Cei de la BRD acceptă o gamă largă de tipuri de venit.

Urmăriți Playtech.ro și pe