Conversațiile care dispar din WhatsApp, un stres și o binecuvântare: cum știi la ce să te aștepți

Conversațiile care dispar din WhatsApp, un stres și o binecuvântare: cum știi la ce să te aștepți

Creatorii WhatsApp lucrează în permanență la funcții noi aflate în diverse stadii de dezvoltare. Pe unele le poți experimenta deja, altele sunt disponibile unui public restrâns. Cea mai nouă astfel de actualizare vizează conversațiile făcute să dispară.

Cei de la WABetaInfo sunt foarte eficienți în a explica ce este nou sau mai puțin nou în variantele beta ale WhatsApp pentru Android și iPhone. Dacă vrei să-ți formezi și tu o părere la prima mână despre aceste opțiuni aflate în test, o poți face după ce te-ai înscris în Google Play Beta Program. În orice caz, de această dată, schimbarea a fost implementată în versiunea 2.21.13.3 a programului.

Având în vedere că există deja în beta, peste câteva săptămâni, ar trebui să avem parte cu toții de un mod de conversație în care mesajele dispar, intitulat sugestiv Dissapearing mode. Ideea din spatele noului mod de chat este să ai la dispoziție o manieră mai privată de a purta discuții pe teme sensibile pe care nu le dorești păstrate în istoric. Este ca și cum ai discuta cu cineva în lumea reală. După ce ai spus cuvintele, acestea au dispărut în eter, nu mai sunt consemnate nicăieri, dacă nu cumva ai o afinitate pentru a face în mod constant capturi de ecran.

Mesajele care dispar în WhatsApp, la un alt nivel

Din ce putem desprinde din funcția aflată momentan în curs de dezvoltare, odată activată, aceasta se aplică tuturor mesajelor care sunt prezente în respectiva fereastră de dialog. Ca statutul de efemeritate al conversației să fie evident pentru toți participanții la dialog, în partea de sus vei vedea un mesaj cât se poate de clar. Probabil că va fi și tradus, în funcție de limba în care ai instalat WhatsApp.

”Folosești modul mesajelor care dispar pentru întreaga conversație. Mesajele din această conversație vor dispărea pentru toți participanții în 7 zile după ce au fost trimise. Atinge că se înveți mai multe. ”

mesaje care dispar whatsapp

Citește și: