”Combinațiile”, la un alt nivel: cu ce te mai uimește Tinder

”Combinațiile”, la un alt nivel: cu ce te mai uimește Tinder

Potrivirile din aplicația Tinder, vor trece la un nou nivel, după ce, dezvoltatorii aplicației vor să introducă o nouă opțiune. Astfel, utilizatorii vor putea încărca și edita noi videoclipuri.

Tinder pare să îmbrățișeze ideea videoclipurilor tot mai tare. După ce a oferit utilizatorilor să posibilitatea de a conversa prin chat video, în toamna anului trecut, acum, aplicația va permite membrilor să adauge mai multe clipuri în profilul lor.  Începând de ier, utilizatorii vor putea edita și încărca până la nouă videoclipuri înregistrate de pe telefonul lor, în profilul de Tinder.

Aceasta, spune compania, oferă membrilor un mod mai „autentic de a se exprima”. În special, Tinder se așteaptă ca utilizatorii săi Gen Z crescuți pe TikTok și YouTube să primească noua funcție cu brațele deschise. Grupul demografic reprezintă 50% din baza sa globală de utilizatori.

Videoclipul este doar una dintre câteva noi îmbunătățiri incluse în cea mai recentă actualizare a lui Tinder, pe care o consideră una dintre cele mai mari modificări ale aplicației sale de la lansare. De asemenea, introduce o nouă caracteristică socială de tip „dating rapid”, numită „Hot Takes”, care permite utilizatorilor de neegalat să vorbească în scurt timp înainte de a glisa la dreapta sau la stânga.

Cum funcționează ”Hot Takes” din cadrul aplicației Tinder

Când temporizatorul se termină, vei putea alege dacă te potrivești cu persoana respectivă sau dacă treci la o altă sesiune. Hot Takes va fi disponibil de la 18:00 până la miezul nopții în timpul săptămânii și marchează prima dată când utilizatorii Tinder au putut conversa prin chat înainte de a se potrivi. De fapt, sună similar cu Spark, aplicația dedicată de întâlniri rapide lansată de Facebook în aprilie.

În cele din urmă, Tinder lansează, de asemenea, o nouă secțiune numită Explore, ca o modalitate prin care persoanele singure se pot conecta pe baza intereselor lor comune și, ca o vitrină pentru evenimentele sale live, cum ar fi Hot Takes. Vei putea găsi potriviri potențiale pe baza „Pasiunilor” lor. Secțiunea Explore va fi lansată mai târziu în această vară. Împreună cu celelalte caracteristici, reprezintă o altă modalitate pentru Tinder de a menține utilizatorii implicați, în speranța ca actualii utilizatori să nu migreze către alte aplicații de dating.

Citește și:
Etichete: