Abonamentul la Tinder: află cum poți da ”Swipe left”, cu adevărat

Abonamentul la Tinder: află cum poți da ”Swipe left”, cu adevărat

Foarte mulți dintre noi am ajuns pe aplicația Tinder, din diferite motive. Indiferent că te pui în pat la somn sau poate compania nu este una tocmai plăcută, toți mai stăm puțin să glisăm printre opțiuni. Unii dintre noi au apelat chiar și la abonamentul Tinder Gold.

Poate că uneori am văzut o persoana care ne-a plăcut atât de tare, iar din greșeală am dat mai departe. Singura modalitate de a derula înapoi, să inversezi ultima glisare, este să plătești pentru Tinder. Astfel, de multe ori ne-am întrebat, de ce să nu mergem mai departe și să pierdem doar câțiva dolari pe lună pentru a plăti un abonament Tinder Gold?

Un abonament lunar costă 14,99 dolari, dar cu cât perioada de abonare este mai mare, cu atât prețul scade mai mult. Astfel, pentru 6 luni vei plăti 49,99 dolari sau pentru un an, 59,99 dolari. Totuși, când vine ”nota de plată”, parcă deja regreți că ai luat această decizie, astfel că vei dori să îți anulezi abonamentul la Tinder Gold.

Ce este abonamentul Tinder Gold

Tinder Gold este una dintre opțiunile de abonament ale aplicației de întâlniri. Abonamentul costă mai mult decât Tinder Plus, dar are mai puține avantaje și un preț mai mic decât Tinder Premium. Indiferent de tipul de abonament pe care îl ai, reclamele nu te vor deranja în timp ce glisezi printre ”potențialii parteneri”.

Modul în care anulezi Tinder Gold depinde de modul în care te-ai abonat. Ștergerea aplicației de pe telefon nu va anula abonamentul și, dacă ai achiziționat-o prin Apple sau Google Play Store, ștergerea contului în sine nu o va anula. Dacă ai cumpărat Tinder Gold de pe iPhone, deschideți Setările și atingeți numele tău, apoi atinge abonamente, selectează Tinder one și apasă Anulare abonament.

Pentru Android, există două opțiuni. Dacă ai achiziționat prin Google Play Store, mergi acolo pe Android. Atinge pictograma Meniu și accesează Abonamente. Selectează abonamentul Tinder și alege Anulare abonament. Dacă ai utilizat opțiunea de card de credit direct pe Android, deschide Tinder pe dispozitiv. Accesează profilul tău, atinge Gestionare cont de plată, apoi Anulați abonamentul.

În cele din urmă, dacă ai cumpărat Tinder Gold prin aplicația browserului Tinder, accesează site-ul. Atinge pictograma profilului, accesează Gestionare cont, apoi clic pe Anulare sau dezactivați Reînnoirea automată. Ștergerea contului Tinder de pe site-ul browserului anulează automat abonamentul dacă l-ai cumpărat acolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: