Chrome are o nouă funcție importantă de la Adobe: cum îți face browserul viața mai ușoară

Chrome are o nouă funcție importantă de la Adobe: cum îți face browserul viața mai ușoară

PDF-urile nu-ți mai dau bătăi de cap cum o făceau cândva, dar uneori pot fi totuși o problemă. Mai ales dacă tot ce trebuie să faci este o editare rapidă. Iată cum vrea Adobe să-ți facă viața mai ușoară.

Nu toată lumea dorește să descarce un software dedicat pentru desktop pentru semnarea ocazională a unui document, iar aplicațiile web pot fi nefolositoare.

Astfel, ca să-ți vină în ajutor, Adobe lansează extensiile Acrobat Chrome și Edge care îți permit să accesezi instrumentele sale PDF direct prin browser.

Dacă în mare parte ai nevoie de ceva care să îți permită să semnezi unele documente, vestea bună este că nu ai nevoie de un abonament Acrobat Pro DC pentru a accesa funcționalitatea din cadrul extensiei.

Accesul gratuit îți permite, de asemenea, să adaugi comentarii la PDF-uri, pe lângă faptul că îți permite să le descarci și să le imprimi. Aceste lucruri, atunci când vei ajunge la lucruri cum ar fi încercarea de a converti un PDF într-un document Microsoft Word pe care va trebui să îl pui în evidență.

Așadar, extensiile sunt separate de Acrobat web, pe care Adobe l-a actualizat recent pentru a elimina paritatea caracteristicilor cu clientul său desktop. Dacă munca ta implică editarea frecventă a PDF-urilor, probabil că vei continua să utilizezi aplicația dedicată Adobe. Pentru toți ceilalți, extensiile ar trebui să funcționeze foarte bine.

Inteligența artificială folosită în prelucrări grafice. Vei lucra mult mai ușor cu Adobe Elements 2022

Adobe Elements 2022 va folosi inteligența artificială pentru prelucrări grafice. Cu ajutorul acesteia, fotografiile pot fi retușate mult mai ușor.

Adobe Elements 2022 va folosi inteligența artificială pentru retușări fotografice. Cu ajutorul ei, vei putea reîncadra sau prelucra fotografii. De asemenea, vei putea adăuga editări foto ghidate, suprapuneri animate și actualizări automate.

Adobe Element vine o serie de modificări Adobe Sensei bazate pe inteligența Artificială. Conform specialiștilor companiei, aceasta va facilita fixarea fotografiilor sau a videoclipurilor, extinderea fundalurilor, adăugarea de animații și multe altele.