Inteligența artificială folosită în prelucrări grafice. Vei lucra mult mai ușor cu Adobe Elements 2022

Inteligența artificială folosită în prelucrări grafice. Vei lucra mult mai ușor cu Adobe Elements 2022

Adobe Elements 2022 va folosi Inteligența Artificială pentru prelucrări grafice. Cu ajutorul acesteia, fotografiile pot fi retușate mult mai ușor.

Adobe Elements 2022 va folosi Inteligența Artificială pentru retușări fotografice. Cu ajutorul ei vei putea reîncadra sau prelucra fotografii. De asemenea, vei putea adăuga editări foto ghidate, suprapuneri animate și actualizări automate.

Cu ocazia conferinței Adobe Max 2021 care va avea loc, în această lună, compania va prezenta noile actualizări din gama sa de produse. Adobe Element va fi primul dintre ele și vine o serie de modificări Adobe Sensei bazate pe inteligența Artificială.  Conform specialiștilor companiei, aceasta va facilita fixarea fotografiilor sau a videoclipurilor, extinderea fundalurilor, adăugarea de animații și multe altele.

Ce noutăți conține Adobe Elements 2022?

În primul rând, Adobe Photoshop Elements 2022 introduce o serie nouă de filtre de artă. Acestea îți permit să faci o fotografie să arate ca un tablou de Da Vinci, Van Gogh sau alți artiști. O altă caracteristică nouă este mutarea suprapunerilor care îți permit adăugarea fulgilor de zăpadă animați. După adăugarea de animații, vei putea să exporți fotografia în forma MP4 și o poți distribui pe rețelele de socializare.

Mai precis, funcția de Editări ghidate a Photoshop Elements 2022 are opțiuni care îți permit să faci ajustări, cu mare ușurință. De exemplu, fotografiile cu animale de companie pot fi prelucrate foarte ușor, poți să luminezi, să redefinești culorile și să netezești blana cățelului cu ajutorul ei.

De asemenea, poți extinde sau înlocui fundalurile fotografiilor. Premiere Elements folosește Sensei AI pentru a re-încadra automat videoclipurile. Astfel, acestea pot fi încadrate în standardele impuse de platformele media, fără ca să afecteze conținutul. De asemenea, vine cu două noi opțiuni de editare ghidată: posibilitatea de a adăuga suprapuneri animate și de a regla umbrele și luminile. Alte caracteristici noi includ stiluri de prezentare de diapozitive și redare GIF în Organizator. Ambele aplicații acceptă acum actualizări automate. Acestea pot fi achiziționate la 100 de dolari fiecare sau 150 de dolari pe pachet. Elevii și profesorii le pot primii ambele pentru 80 de dolari.

Citește și: