Cele mai inteligente panouri din casă: care este plusul pe care îl pot aduce

Cele mai inteligente panouri din casă: care este plusul pe care îl pot aduce

O companie producătoare de gadgeturi decorative luminoase scoate pe piață cele mai inteligente panouri. Deși producătorul a reușit să câștige un loc binemeritat pe peretele a aproape fiecărui streamer Twitch, cea mai recentă versiune este destinată stilului rustic.

Nanoleaf Elements este cea mai nouă experiență de iluminare de la Nanoleaf, concepută pentru a arăta ca plăcile din lemn natural. Urmează un design hexagonal, dar păstrează sistemul modular Nanoleaf, astfel încât utilizatorii să poată crea modele personalizate pe pereții lor. Ideea este că, chiar și atunci când luminile sunt stinse, Nanoleaf Elements va servi ca o piesă de artă independentă în casa ta.

Totuși, nu doar o nouă formă și stil diferențiază elementele încadrate în panoul inteligent. Nanoleaf a implementat efecte de iluminare dinamice care permit fiecărui vârf de pe panoul luminos să se lumineze independent de rest. Creează o mișcare mai organică asemănătoare tăciunilor în șemineu, oferind o lumină mai caldă perfectă pentru relaxare după o zi lungă.

Această nouă caracteristică înseamnă că utilizatorii pot controla, de asemenea, fiecare colț al hexagonelor pentru a crea scene cu adevărat personalizate. Poți seta fiecare colț să aibă o temperatură de culoare diferită și să profiți din plin de panourile iluminate din spate pentru a crea un efect de iluminare dublă.

Noile panouri inteligente beneficiază de mai multe moduri de iluminare

Nu există opțiuni de culoare pe elementele Nanoleaf. În schimb, lumina se schimbă de la rece la alb cald, cu o temperatură a culorii între 1500K și 4000K. Există 11 scene de iluminare presetate, inclusiv noua mișcare „organică”. Totodată poți naviga prin fila ”Discover” a aplicației Nanoleaf pentru a găsi mii de scene RGB existente, fiecare dintre acestea fiind recalibrată în iluminare albă.

Funcțiile clasice Nanoleaf pe care le așteptai sunt, de asemenea prezente, inclusiv Rhythm Music Sync, Programări, funcții tactile și iluminare circadiană. Poți seta panourile să se adapteze pe tot parcursul zilei în timp, cu ritmurile naturale ale corpului, sau să te trezești cu efecte de lumină caldă la prima oră a dimineații.

Nanoleaf Elements vine într-un kit mai inteligent cu șapte panouri luminoase, precum și extensii pentru pachetul de expansiune care conțin fiecare trei panouri luminoase. Nanoleaf Elements sunt disponibile în magazinul Nanoleaf și vor fi disponibile la Best Buy online la sfârșitul acestei luni pentru suma de 300 de dolari pentru un kit mai inteligent și 100 de dolari pentru fiecare pachet de expansiune.

Citește și: