23 dec. 2021 | 09:00

Cele mai bune ceasuri cu localizare GPS pentru copii

ACTUALITATE
Cele mai bune ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Dacă în urmă cu zeci de ani, cadourile de Crăciun destinate copiilor se materializau sub forma păpușilor, a jocurilor sau a mașinuțelor teleghidate (sau nu), anul 2021 vine să schimbe regulile jocului (la propriu, însă și la figurat). Cerintețele celor mici au evoluat, odată cu tehnologia, astfel că acum trebuie să regândim cadourile, astfel încât să ne pliem pe vremurile pe care le trăim.

Partea bună este că tot acum putem să îmbinăm utilul cu plăcutul. Spre exemplu, putem să ne reorientăm către ceasuri pentru copii, dispozitivele fiind, deopotrivă, surse constante de amuzament pentru cei mici, însă și garanții ale siguranței. Un smartwatch pentru copii ales cu grijă ne poate arăta, în orice moment, unde se află copilul.

MoreFIT MX19, un ceas pentru copii accesibil oricui

MoreFIT MX19 este un dispozitiv din categoria ceasuri pentru copii ideal celor cu buget redus. În ciuda prețului său mic, acesta reușește să acopere funcțiile de bază ale unuia mult mai scump, benficiind de următoarele funcții: GPS prin lbs si funcție telefon, localizare cameră foto frontală, monitorizare spion, display touchsreen color, lanternă, buton SOS și buton apel SOS.

Smartwatch-ul prezintă un design futurist care, siguranță, va alimenta atât stima de sine, cât și imaginația celui mic. Gama de culori este, la rândul ei, una diversă: verde, albastru, roșu cu albastru, roz și mov.

Xtreme11, un smartwatch pentru copii un pic mai mari

Modelul de smartwatch pentru copii (un pic mai mari) idealStore Xtreme11 este, la rândul lui, o opțiune viabilă pentru toți părinții de adolescenți care se află, în acest moment, în impas, atunci când vine vorba despre achiziționarea unui cadou de Crăciun.

Smartwatch-ul este compatibil atât iOS, cât și Android și are următoarele funcții: prognoză meteo, preluare apeluri, notificări prin vibrare, funcții monitorizare sănătate, opt moduri sport și bluetooth. Este disponibil în următoarea gamă de culori: argintiu, negru, albastru, roz gold, negru (curea de silicon sau metalică), auriu (curea metalică) sau rock black. Este rezistent la apă și beneficiază de un design curbat al ecranului.

Dacă ești în căutare de ceasuri smart bune pentru copii, SmartVIBE poate fi soluția

Cu toate că, atunci când vorbim despre categoria ceasuri smart bune pentru copii, oferta este una bogată, există puține modele care reușesc, cu adevărat, să țină pasul. Unul dintre acestea este smartwatch-ul SmartVIBE, adică melanjul perfect dintre funcțiile utile prezentului și un preț decent.

Modelul este disponibil într-o variantă generoasă de culori, după cum urmează: negru, soft pink, space black, gold storm, gold rose, black mist și light gold. Dispune, de asemenea, de apelare Bluetooth, 24/7 monitorizare ritm cardiac, tensiune arterială, ECG, OXIMETRU SpO2, starea vremii, fitness tracker, conectivitate la rețelele sociale și player de muzică.

Modelul Techone, un smartwatch cu localizare GPS decent ca preț și compatibil cu ceea ce ne trebuie

Un alt model de smartwatch cu localizare GPS care pare să întrunească mare parte din condiții este cel de la Techone, diponibil, în acest moment, în tre culori: negru, roz și albastru.

Dispozitivul are un scran de 1.4 inch și dispune de apel video, cameră HD, buton SOS, blocare apel și monitorizare spion, printre altele. De menționat că este, de asemenea, rezistent la apă.

LikeSmart, unul dintre cele mai interesante ceasuri cu localizare GPS de pe piață

În cazul în care vrei neaparat să-i cumperi copilului tău (mai mare sau mai mic) un dispozitiv din categoria ceasuri cu localizare GPS, LikeSmart este, și el, destul de ieftin, comparativ cu ceea ce știe să facă.

Vine pe rose gold, blue, silver, black și grey și are următoarele caracteristici: full touch display, apelare smart call Bluetooth, Oximetru SpO2, notificări, monitorizare ritm cardiac și tensiune arterrială. În plus, în pachet vom găsi nu una, ci două curele: una din silicon, cealaltă metalică.

Cauți un telefon pentru copii? Allview P5 Pro ar putea să fie varianta ideală

În cazul în care copilul tău și-a manifestat dorința de a primi, de Crăciun, un telefon mobil, ai face bine să-ți cântărești opțiunile înainte să percutezi. Astfel, poate că un telefon din gama premium nu este tocmai o variantă potrivită, din motive lesne de înțeles.

Un compromis foarte bun, atunci când vorbim despre un telefon pentru copii, este Allview P5 Pro, un terminal ieftin (puțin peste 1.000 lei) care nu dezămăgește. Vorbim despre un telefon dual sim, 4G, cu 8 GB memorie internă și 1 GB memorie ram. Ce-i drept, nu o fi tocmai cel mai rapid telefon, însă atunci când vorbim despre cei mici, este mai mult decât suficient.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele