Spider-Man, în izolare: gestul emoționant al actorului Tom Holland a ajuns viral

Spider-Man, în izolare: gestul emoționant al actorului Tom Holland a ajuns viral

Majoritatea vedetelor de la Hollywood au devenit foarte active în mediul online în ultimele săptămâni. Până și Spider-Man are intervenții televizate la emisiuni.

Tom Holland interpretează rolul lui Spider-Man în universul Marvel și este unul dintre cei mai apreciați super eroi, dar și unul dintre cei mai tineri actori din franciza care depășește toate recordurile de încasări. Într-o intervenție televizată în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, actorul a decis să improvizeze un costum de Spider-Man pentru a-i ura la mulți ani copilului prezentatorului.

Costumul este foarte similar cu cel homemade pe care l-a purtat în primul Spider-Man – Homecoming, înainte să ajungă sub aripa lui Tony Stark (aka. Iron Man) și să adopte un costum mult mai apropiat de cel pe care îl știam cu toții. Holand a intrat în universul Marvel în 2016, odată cu Captain America: Civil War. În filmul de acum câțiva ani, doar pentru câteva momente, l-ai fi putut vedea pe Spidey într-un hanorac roșu cu sigla Spider-Man, o mască de aceeași culoare și ochelari de soare.

De la Civil War și Homecoming, costumul lui Spider-Man a suferit numeroase modificări în MCU, apogeul venind în Avengers: Infinity War. Costumul supranumit Iron-Spider, același pe care l-a purtat și în Avengers: Endgame a fost la ”ani lumină” distanță de vestimentația pe care ne-am obișnuit să o asociem cu Spider-Man.

În urmă cu câteva zile, Tom Holland a avut o intervenție la Jimmy Kimmel Live!, una dintre multele emisiuni filmate de acasă în această perioadă. Actorul din spatele lui Spider-Man se află în izolare la Londra. Kimmel l-a rugat pe Holland să-i ureze la mulți ani copilului său, în contextul în care micuțul este mare fan Spider-Man. În acel context, vedeta și-a luat hanoracul de Spider-Man, mănușile, ochelarii de soare și a trecut la accentul american pe care îl asociem cu super eroul Marvel. Scena este una foarte drăguță și o poți vedea de la 5:58 în clipul de mai jos.

Citește și: