Cel mai ieftin iPhone, confirmat: când ar putea fi lansat

Cel mai ieftin iPhone, confirmat: când ar putea fi lansat

Gama de iPhone-uri Apple ar putea veni cu cel mai ieftin dispozitiv, anul viitor. Analistul Apple, Ming-Chi Kuo, a dezvăluit mai multe informații cu privire la proiectele gigantului tehnologic.

Potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, după cum arată 9to5Mac, compania intenționează să lanseze două iPhone-uri high-end și două iPhone-uri low-end în 2022. Cu toate acestea, ambele categorii ar veni în două dimensiuni: una cu un display de 6,1 inci și cealaltă cu un ecran de 6,7 inci.

În ceea ce privește denumirea, telefoanele ar putea fi numite iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Acest lucru este în contrast cu gama actuală, care este formată din iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Da, iPhone-ul „mini” pare să dispară, ceea ce Kuo spune de ceva vreme.

Aceasta este o afacere destul de bună pentru persoanele cărora le plac telefoanele mari, dar care totodată nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon, deoarece vor primi în cele din urmă un iPhone de 6,7 inci mai ieftin.

Modelul ar putea fi cel mai ieftin iPhone

Potrivit analistului, clienții ar putea primi un telefon cu un display mare dar care ar costa sub 900 de dolari. Kuo susține, de asemenea, că unele dintre iPhone-urile din 2022 vor primi senzori de amprentă sub-afișare, care vor utiliza propria tehnologie Apple, precum și o actualizare majoră a camerei la 48 de megapixeli, însă numai pentru modelele Pro.

Kuo a împărtășit, de asemenea, câteva idei cu privire la noul iPhone SE, care se pare că va veni în prima jumătate a anului 2022. El spune că va avea aproximativ același design ca iPhone SE existent, dar va avea un nou procesor și totodată tehnologia 5G. Kuo spune că Apple îl va comercializa ca fiind cel mai ieftin telefon 5G vreodată; acest lucru ar însemna mai ieftin decât iPhone 12 mini, care are un preț de 700 de dolari.

Desigur, înainte ca oricare dintre acestea să se întâmple, Apple mai trebuie să lanseze iPhone 13, lucru care ar trebui să se întâmple în această toamnă. Modificările nu vor fi la fel de drastice, iPhone mini fiind încă o parte a gamei. Îmbunătățirile zvonite includ camere foto mai bune și cipuri mai rapide.

Citește și: