Cel mai așteptat SF al anului cu Tom Hanks are un nou trailer: când apare “Finch”

Cel mai așteptat SF al anului cu Tom Hanks are un nou trailer: când apare “Finch”

Apple a oferit un trailer pentru SF-ul “Finch”, cu Tom Hanks, la recentul său eveniment de lansare iPhone 13.

Trailerul stabilește scena pentru povestea care urmează. O explozie solară a distrus cea mai mare parte a tehnologiei de pe Pământ și a lăsat o mare parte din SUA un imens pustiu.

Personajul lui Hanks, “Finch”, supraviețuiește într-un adăpost subteran împreună cu singurul său tovarăș, un câine pe nume Goodyear. Asta până când își construiește un nou tovarăș Android. Cei trei își părăsesc, în cele din urmă, casa, când devine amenințată de furtunile de nisip care domină lumea.

Vezi mai jos trailerul pentru Finch

La fel ca “Greyhound”, Apple a achiziționat “Finch” pentru Apple TV + când filmul a avut întârzieri din cauza pandemiei.

Apple a anunțat o dată de lansare pentru al doilea dintre cele două filme ale lui Tom Hanks pe care le-a achiziționat în timpul pandemiei. „Finch”, o poveste futuristă despre un inventator și prietenii săi canini și robotici, ajunge pe Apple TV+ pe 5 noiembrie.

La fel ca filmul de război al lui Hanks, “Greyhound”, filmul a devenit o victimă a pandemiei, înconjurat de întârzierile datei lansării, până când Apple l-a achiziționat de la Universal. Robotul este interpretat de Caleb Landry Jones, proaspăt câștigător la Cannes ca cel mai bun actor.

Hanks joacă rolul personajului principal, un inginer de robotică bolnav care iese din autoexilul său subteran, pentru a călători într-un pustiu american. De-a lungul călătoriei lui, lângă el sunt câinele său, Goodyear, și un android care se numește Jeff. Împreună formează o familie disfuncțională, dar oare pot învăța să se înțeleagă? Cred că va trebui să așteptăm până în noiembrie pentru a afla.

Filmul SF este regizat de câștigătorul premiului Emmy “Game of Thrones”, Miguel Sapochnik, cu scriitorul “Alien”, Ivor Powell, și nou-venitul Craig Luck, în funcția de scenarist. De asemenea, regizorul Robert Zemeckis este producătorul executiv al peliculei.

Etichete: