Serialul cu Momoa care a făcut senzație pe Apple TV+ are un nou sezon: platforma a postat trailerul

Serialul cu Momoa care a făcut senzație pe Apple TV+ are un nou sezon: platforma a postat trailerul

Un nou trailer pentru sezonul 2 din “See” arată rivalitatea dintre vedetele Jason Momoa și Dave Bautista.

Seria distopică a avut debutul primului sezon în noiembrie 2019 pe Apple TV+ , iar acum va avea un al doilea sezon, potrivit Screenart.com. Filmările pentru cel de-al doilea sezon au fost întrerupte din cauza pandemiei, finalizându-se în luna martie a acestui an și acum urmează să fie reluate pe 27 august.

Momoa apare și-n sezonul doi din serialul “See”

În serial, Jason Momoa este în rolul lui Baba Voss, liderul unui trib de oameni, într-un viitor în care un virus a șters capacitatea oamenilor de a vedea. Voss se căsătorește cu o femeie însărcinată cu un alt bărbat, un haiduc cu darul vederii, care este căutat de un regat rival. Regatul rival vrea ca el și descendenții săi să fie uciși. Voss este forțat să lupte și să-și protejeze familia, în timp ce sunt vânați în această nouă civilizație post-apocaliptică. Serialul a fost creat și scris de Steven Knight (Eastern Promises) și regizat inițial de Francis Lawrence.

În sezonul doi îl vei vedea pe Dave Bautista, ca fiind fratele lui Baba Voss, Jason Momoa. Miza este mai mare și conflictul se amplifică.

Momoa numește acest al doilea sezon „cel mai bun sezon” pe care l-a avut vreodată și va uimi, cu siguranță, fanii lui “See”, spune el.

Ultimul film al lui Momoa, “Sweet Girl”, este difuzat în prezent pe Netflix. Un bărbat copleșit de durere (Jason Momoa) jură să-i aducă în fața justiției pe cei responsabili de moartea soției lui, în timp ce își protejează fiica (Isabela Merced), aceasta fiind tot ce i-a mai rămas. Compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piață a unui medicament ar fi putut salva vieți, chiar înainte ca iubita lui soție (Adria Arjona) să moară de cancer. Însă, atunci când încercarea lui de a afla adevărul conduce la o întâlnire nimicitoare, care îi pune în pericol pe Ray și pe Rachel (Isabela Merced), fiica lui, acțiunile bărbatului se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie. Un film emoționant, cu un final neașteptat, care te va surprinde, cu siguranță.

Etichete: