Ce știm despre Jurassic World: Dominion, continuarea francizei cu dinozauri

Ce știm despre Jurassic World: Dominion, continuarea francizei cu dinozauri

Un preview al Jurassic World: Dominion va fi dezvăluit înainte de proiecțiile IMAX ale F9. Iubita franciză Jurassic Park a lui Steven Spielberg, bazată pe romanele cu același nume ale lui Michael Crichton, a fost readusă la viață în 2015 cu Jurassic World.

În timp ce Jurassic Park din 1993 a fost îndrăgit de toată lumea, continuarea din 1997, The Lost World, a avut reacții diferite. Jurassic Park III, care nu l-a văzut pe Spielberg revenind în scaunul regizorului, a continuat declinul creativ al francizei.

Mai trebuie să așteptăm un an până la Jurassic World: Dominion

Odată cu finalizarea trilogiei originale pe o tendință descendentă, mulți erau temători de o repornire, dar reluarea Jurassic World a adus curiozitate în rândul fanilor. În rolurile principale ale lui Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, renașterea regizată de Colin Trevorrow a stabilit multiple recorduri majore la box-office, pe drumul său de a încasa 1.670 de miliarde de dolari.

Cu o încredere reînnoită în serie, Universal a realizat o continuare, Jurassic World: Fallen Kingdom, care a pus-o în prim plan pe vedeta originală a francizei, Jeff Goldblum și s-a dovedit a fi un alt succes de box-office de miliarde de dolari în 2018.

Universal va finaliza acum trilogia Jurassic World cu Jurassic World: Dominion, care va fi lansat vara viitoare, după numeroase întârzieri din cauza pandemiei Covid-19. La sfârșitul lunii trecute, regizorul Colin Trevorrow a dezvăluit planurile pentru campania promoțională a filmului, care au scopul de a „readuce oamenii în cinematografe”.

Astfel, pe pagina de Twitter a Jurassic World, primul preview al Dominion va fi dezvăluit înainte de proiecțiile IMAX ale unui alt film de la Universal, F9, care va fi lansat pe 25 iunie.

Deși este o practică obișnuită ca marile blockbustere de la Hollywood să-și lanseze primul trailer cu 6-8 luni înainte de data lansării lor, Jurassic World: Dominion este deocamdată la un an distanță. Poate că Universal lansează acest trailer mai devreme pentru a oferi un mic stimulent suplimentar pentru ca publicul să meargă în cinematografe și să vadă F9.

Citește și: