Ce conține cel mai nou document de la Pentagon despre OZN-uri: nu te așteptai la asta

Ce conține cel mai nou document de la Pentagon despre OZN-uri: nu te așteptai la asta

Departamentul Apărării SUA (DOD) a lansat un document cu puncte de discuție despre modul în care oficialii guvernamentali ar trebui să răspundă la întrebările despre OZN-uri.

Documentul – cunoscut sub numele de „card informativ” – a fost obținut printr-o cerere a Freedom of Information Act (FOIA) de către The Black Vault, o bază de date online cu documente guvernamentale declasificate. Cartea informativă în sine este plină de mesaje și puncte de discuție, pentru a ajuta oficialii afacerilor publice să răspundă la întrebări dificile precum „a găsit Departamentul vreo dovadă a tehnologiei extraterestre?” și „de ce nu ne puteți spune nimic despre OZN-uri sau despre ce face UAP Task Force?”.

Poți consulta întregul document de trei pagini mai jos.

f

Biroul pentru Afaceri Publice al Secretarului Apărării a primit documentul pe 17 mai, în așteptarea raportului al OZN-urilor către Congres, care a apărut luna următoare. Acesta arată că Pentagonul a fost cel puțin conștient de interesul public pentru raport și de cunoștințele guvernului despre OZN-uri în general.

Nu există multe informații noi care pot fi extrase din document, deoarece acestea se mențin la ceea ce am auzit deja de la Pentagon în trecut cu privire la OZN-uri. Cu toate acestea, faptul că au creat cardul de informare este o dovadă a cât de mult au dorit să controleze mesajele din jurul subiectului.

NASA spune că va începe să studieze foarte atent OZN-urile. De ce a luat agenția spațială această decizie

Noul șef al NASA își propune să studieze în continuare obiectele zburătoare neidentificate.

Bill Nelson, fostul senator din Florida și veteran al zborurilor spațiale, a declarat pentru Rachel Crane de la CNN Business, într-un amplu interviu, că nu este clar pentru nimeni ce sunt, de fapt, obiectele neidentificate de mare viteză.

Nelson a adăugat că nu crede că OZN-urile sunt dovezi ale extratereștrilor care vizitează Pământul. „Cred că aș ști, dacă ar fi fost așa”, a spus Nelson. Dar a recunoscut, însă, că ar fi prematur să excludem totuși această posibilitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: