Un fost director CIA vorbește despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Un fost director CIA vorbește despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Într-un nou interviu, fostul director al CIA, John Brennan, care a lucrat sub conducerea lui Obama timp de patru ani, s-a confruntat cu clipurile în care apar OZN-urile din arhiva Pentagonului, care au apărut public într-un raport de anchetă al New York Times în 2017.

„Am văzut câteva dintre acele videoclipuri de la piloții Marinei și trebuie să vă spun că sunt destul de surprinzătoare când le privești”, a spus Brennan în interviul realizat de Centrul Mercatus al Universității George Mason.

OZN-urile au formă de Tic Tac

Raportul NYT din 2017 scoate la iveală operațiuni lesecrete ale Pentagonului, create pentru a investiga misterele care înconjoară observațiile „fenomenelor aeriene neidentificate”.

Mai multe video-uri, recent declasificate de Pentagon, au arătat ceea ce par a fi OZN-urile care zboară în moduri neobișnuite. Un videoclip, surprins inițial în 2004 de piloții Navy, a arătat că un obiect „în formă de Tic Tac” urcă rapid, în timp ce piloții se apropiau de el la aproximativ 160 de kilometri de țărmul Pacificului.

Când a fost întrebat despre opiniile sale despre teoriile din jurul vieții extraterestre, Brennan s-a ferit să devină prea explicit. „Viața este definită în multe moduri diferite”, a spus el. „Cred că este cam prostesc să credem că nu există nicio altă formă de viață nicăieri în întregul univers”.

Ești pregătit să bei o cafea cu extratereștrii?

Anul acesta a fost foarte ciudat și se pare că nu încetează să ne surprindă. Potrivit Jerusalem Post, și un fost general israelian a susținut pentru ziarul Yediot Aharonot din Tel Aviv că oamenii au luat contact cu extratereștrii.

Nu numai asta, ci și motivul pentru care aceste dovezi au fost retrase din evidența publică. Nu suntem pregătiți pentru ei. În orice alt an, această veste probabil că n-ar părea credibilă. Dar în 2020 parcă te gândești de două ori.

Personajul care a făcut aceste declarații este un general al Forței de Apărare israeliene, în vârstă de 87 de ani și șef de securitate spațială, pe nume Haim Eshed, angajat în prezent ca profesor. Potrivit lui Eshed, există o „federație galactică”, care este de acord să mențină lucrurile destul de secrete. De asemenea, el susține că extratereștrii participă la un proiect masiv de cercetare pentru a înțelege „sensul universului”.

De asemenea, conform acestuia, pe Marte există o bază secretă extraterestră subterană, formată în colaborare cu cine? Cu americanii, desigur. Potrivit lui Eshed, președintele american Donald Trump știe despre ei și a vrut să vorbească despre existența lor, dar a fost oprit. Ceea ce parcă nu-ți sună chiar foarte fals, având în vedere că e vorba de Trump.