Când te poți abona la Windows: Microsoft a anunțat serviciul mult așteptat

Când te poți abona la Windows: Microsoft a anunțat serviciul mult așteptat

Luna trecută, Microsoft și-a dezvăluit planurile de a lansa Windows 365. Acest serviciu este bazat pe abonament, astfel că, ulterior a fost anunțat și momentul în care te poți abona la serviciul de la Windows.

Serviciul este unul bazat pe abonament, pentru ca utilizatorii să se conecteze la un computer cloud care este în permanență pornit, de oriunde există o conexiune la internet. Aplicația este foarte benefică, mai ales pentru clienții care dețin afaceri și întreprinderi. Microsoft a lansat prețurile oficiale, astfel încât acești clienți să poată utiliza încă de astăzi serviciul Windows 365.

Windows 365 vine în edițiile Business și Enterprise. Planul de afaceri ajunge la 300 de utilizatori. Există un „Windows Hybrid Benefit”, ceea ce înseamnă că licențele cloud existente vor aplica o mică reducere pentru Windows 365. Acest lucru înseamnă că firmele ar plăti puțin mai mult dacă nu au licențe cloud.

Pentru prețul de 20 de dolari – 24 de dolari fără avantaj hibrid / lună este inclusă o singură mașină virtuală de bază cu 2 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. La prețul de 158 de dolari – 162 de dolari fără avantaj hibrid / lună, poți beneficia de opt nuclee virtuale cu 32 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Între timp, versiunea Enterprise va costa la fel ca prețul redus după cum a fost exemplificat mai sus, deoarece nu există prețuri de beneficii non-hibride.

Beneficiile de care vei avea parte după ce te vei abona la Windows

Organizațiile pot selecta dimensiunea de stocare a computerului Cloud printr-un panou de administrare. Utilizatorii vor putea porni instantaneu computerul Cloud și îl pot accesa prin orice browser web. Windows 365 poate fi accesat prin orice dispozitiv, inclusiv Windows, macOS, Android, iOS, iPadOS și Linux.

Windows 365 va suporta toate aplicațiile, inclusiv cele de înaltă performanță, cum ar fi editarea video. Utilizatorilor li se va cere să aibă:

  • Cu Windows Pro Endpoints: Windows 10 E3 + EMS E3 sau Microsoft 365 F3 / E3 / E5 / BP;
  • Cu puncte finale non-Windows Pro: Windows VDA E3 + EMS E3 sau Microsoft 365 F3 / E3 / F5 / BP.
Citește și: