Bob Einstein, omagiat de Jerry Seinfeld, într-un nou documentar HBO: când, unde îl vom putea vedea

Bob Einstein, omagiat de Jerry Seinfeld, într-un nou documentar HBO: când, unde îl vom putea vedea

În trailer-ul „Super Bob Einstein” îi putem vedea pe Jerry Seinfeld și pe Larry David, printre multe alte personalități marcante ale nișei, ce omagiază comedia „oldschool”. Documentarul va fi disponibil pe HBO.

HBO Documentary Films a dezvăluit, în cursul zilei de astăzi, că va lansa, în curând, un film documentar bazat pe viața și activitatea artistului Bob Einstein. „The Super Bob Einstein Movie” are, tot de astăzi, și un trailer, diponibil online. Îl puteți vedea la sfârșitul acestui articol.

Producția se vrea a fi un document care celebrează viața și moștenirea regretatului actor, scriitor și producător, Bob Einstein. Premiera este programată să aibă loc pe HBO, în data de 28 decembrie. Acesta va fi disponibil, de asemenea, și pe HBO Max.

Filmul regizorului-scenarist, Danny Gold, explorează aspecte interesante din viața și din cariera regretatului Einstein, subliniind unele dintre cele mai mari contribuții aduse de acesta lumii comediei, inclusiv detalii despre alter-ego-ul „Super Dave Osborne”. Mai mult, se va concentra și pe activitatea sa atât din ​​spatele, cât și în fața camerei, în ceea ce privește producția „The Smothers Brothers Comedy Hour”, aducând, în egală măsură, un omagiu rolului său de neuitat, Marty Funkhouser, din serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”.

Jerry Seinfeld îi aduce un omagiu lui Bob Einstein

Documentarul va conține comentarii de la colegii comedianți ai lui Einstein, inclusiv de la Jerry Seinfeld, Larry David, Susie Essman, David Letterman, Sarah Silverman, Norman Lear, Cheryl Hines, Jimmy Kimmel, Steve Martin, Patton Oswalt, Rob Reiner sau JB Smoove. Mai mult, despre actor vor vorbi și frații săi, Albert Brooks și Cliff Einstein, soția sa, Berta și fiica sa, Erin.

Decumentarul este produs de HBO și îi prezintă pe Michael Mayhew, Robert Bader și Berta Einstein în rolul de producători consultanți.

Bob Einstein a decedat în data de 2 ianuarie 2019, la vârsta de 76 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer. 

Citește și: