Black Widow, ”un joc video prost”: de ce a fost criticată producția Marvel

Black Widow, ”un joc video prost”: de ce a fost criticată producția Marvel

Actorul din “True Detective”, Stephen Dorff, a făcut câteva declarații surprinzătoare la Hollywood, într-un interviu sincer publicat în The Independent din Marea Britanie. El a comparat lungmetrajul Black Widow cu „un joc video prost” și și-a exprimat părerea de rău pentru vedeta filmului Marvel, Scarlett Johansson.

“Mi se pare un gunoi. Pare un joc video prost. Mi-e rușine de rușinea acelor actori. Îmi pare rău pentru Scarlett! Nu mi-aș fi dorit să fiu în filmele respective. Chiar nu”, a spus Dorff în interviu, citat de Deadline.

El a criticat și premiile Oscar: „Oscarurile din acest an au fost cel mai jenant lucru pe care l-am văzut vreodată”. „Există actori care nu au nicio idee despre ceea ce fac. Sunt regizori care nu au nicio idee despre ceea ce fac. Suntem cu toții în aceste cutii mici, de pe aceste streamere”.

Dorff a adăugat că nu regretă alegerile sale în carieră, inclusiv alegerea de a juca în comedia lui John Waters, din 2000, “Cecil B. Demented”.

Scarlett Johansson, dezamăgită de hipersexualizarea Black Widow: ce ar fi dorit de la Văduva Neagră

Stephen Dorff  nu este singurul care face declarații surprinzătoare. Filmul Black Widow a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, dar recent, a fost anunțat un nou trailer. Filmul cu Scarlett Johansson de la Marvel Studios se lansează, în sfârșit, în iulie. În apropiere de premieră, actrița principală face o declarație care ne uimește.

Scarlett Johansson a spus că Black Widow (”Văduva Neagră”) a fost sexualizată în Iron Man 2 (Omul de Oțel 2), blockbusterul din 2010 în care personajul ei a apărut pentru prima dată în seria Marvel Cinematic Universe, relatează The Guardian, citat de Hotnews.

Johansson pare să vorbească despre scena în care ca Natalie Rushman, Văduva Neagră îl întâlnește pe Tony Stark (Robert Downey Jr) pentru prima dată. După ce se uită la o serie de fotografii cu ea, inclusiv una în care apare în lenjerie intimă, și după ce ea trântește la pământ un alt personaj, el îi spune lui Pepper Potts, interpretată de Gwyneth Paltrow, că ”vreau și eu una”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: