29 iun. 2021 | 14:35

Black Widow are un trailer nou: când va avea premiera filmul Marvel

ACTUALITATE
Black Widow are un trailer nou: când va avea premiera filmul Marvel

Un nou trailer Black Widow o arată pe tânără Natasha mânuind o armă și protejând-o pe Yelena. Prima apariție a lui Scarlett Johansson în calitate de Natasha Romanoff a apărut în Iron Man 2.

După cea de-a treia întârziere datorată coronavirusului, șansele ca Black Widow să aibă premiera în cinematografe păreau mici, în timp ce fanii au cerut ca Marvel să lanseze filmul pe Disney +.

Acum, lansarea extrem de așteptată este la mai puțin de două săptămâni distanță, deoarece Black Widow debutează în cinematografe pe 9 iulie. Un prequel stabilit între evenimentele din Captain America: Civil War și Avengers: Infinity War, filmul o prezintă pe Natasha în timp ce evită urmărirea penală pentru încălcarea Acordurilor de la Sokovia. De asemenea, va fi forțată să-și confrunte trecutul, în timp ce se reîntâlnește cu „familia” ei din Rusia.

Studiourile Marvel au lansat un nou trailer care îl prezintă probabil pe cel mai proeminent membru al familiei de spioni a Natashei: Yelena Belova (Florence Pugh), care a fost antrenată la Academia Roșie.

Un alt trailer recent a oferit probabil ultima privire asupra filmului înainte de lansare.

Scarlett Johansson, dezamăgită de hipersexualizarea Black Widow: ce ar fi dorit de la Văduva Neagră

În apropiere de premieră, actrița principală face o declarație surprinzătoare. Scarlett Johansson a spus că Black Widow (”Văduva Neagră”) a fost sexualizată în Iron Man 2 (“Omul de Oțel 2”), blockbusterul din 2010 în care personajul ei a apărut pentru prima dată în seria Marvel Cinematic Universe.

Johansson pare să vorbească despre scena în care ca Natalie Rushman, Văduva Neagră îl întâlnește pe Tony Stark (Robert Downey Jr) pentru prima dată. După ce se uită la o serie de fotografii cu ea, inclusiv una în care apare în lenjerie intimă, și după ce ea trântește la pământ un alt personaj, el îi spune lui Pepper Potts, interpretată de Gwyneth Paltrow, că ”vreau și eu una”.