09 mai 2016 | 10:26

Marvel cochetează cu ideea unei serii de filme Black Widow

ENTERTAINMENT
Marvel cochetează cu ideea unei serii de filme Black Widow

Black Widow sau Văduva Neagră este un personaj foarte atrăgător din universul cinematic Marvel, iar în curând s-ar putea să beneficieze de propriul film.

Sunt șanse foarte mari să o îndrăgiți pe Black Widow, chiar dacă istoricul supereroului, așa cum a fost reprodus în seria The Avengers, v-a lăsat cu foarte multe întrebări vizavi de trecutul ei.

Fanii benzilor desenate Marvel cunosc foarte multe detalii despre Black Widow și despre particularitățile care transformă femeia fatală într-un personaj ce se luptă de la egal la egal cu Iron Man sau Captain America. Din păcate, multe dintre acele elemente nu au ajuns încă pe marile ecrane într-un film de lung metraj. Se pare însă că nu va mai trece foarte mult timp până când se va întâmpla și acest eveniment.

,,Dintre caracterele pe care tocmai le-ai menționat, creativ și emoțional, aș putea spune cu un grad ridicat de siguranță că ne gândim foarte serios să facem Black Widow. Considerăm că este un caracter grozav. Credem că modul în care este interpretat de Scarlett Johansson este uimitor. Este un Avenger de top și are multe povești în spate care credem că ar fi foarte amuzant să le transformăm într-o franciză stand-alone.” Într-un interviu acordat recent celor de la Deadline de către Kevin Feige, președintele Marvel Studio, respectivul s-a arătat foarte încântat de perspectiva cel puțin a unui film construit în jurul personajului Black Widow.

Având în vedere că intențiile șefului studioului sunt foarte serioase în privința Black Widow, este încântător faptul că și Johansson s-a arătat interesată de un astfel de proiect. În plus, actori precum Robert Downey Jr. sau Clark Gregg au afirmat că ar fi dispuși să joace într-un film Black Widow. În altă ordine de idei, având în vedere cât de strict este planul cincinal pentru filme din Universul Cinematic Marvel, este greu de spus când va ajunge pe marile ecrane un asftel de film.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele