Atracția românească din top 50 în Europa: nu este vreun muzeu, biserică fortificată sau cetate medievală

Atracția românească din top 50 în Europa: nu este vreun muzeu, biserică fortificată sau cetate medievală

O publicație de parenting și lifestyle a realizat un top 50 de destinații pentru întreaga familie, în Europa. Iar din România ne putem lăuda cu două destinații care sunt incluse în listă. Iată atracția românească la care nu te așteptai să intre în acest top.

Dino Parc Râșnov este una din cele două destinații din România care au intrat în “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”. Cealaltă este Therme, de lângă București.

Prin acest top, publicația a creat primul clasament al destinațiilor din Europa pentru segmentul “copii și familie”. Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, care găzduiește pe cele 3,5 hectare de pădure peste o sută de dinozauri atestați științific și reproduși în mărime naturală, arată Profit.ro.

FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinații de familie din Europa pe baza ratingului și a numărului de voturi. Din mai bine de 250 de atracții turistice de pe continental nostru preferat de întreaga familie, precum parcuri de distracții, tematice, acvatice, plaje, grădini Zoo sau muzee, noi ne mândrim cu două destinații.

Atracția românească neașteptată: Dino Parc Râșnov

Despre Therme, Fathermag spune că “oferă peisaje exotice cu tobogane interioare spectaculoase care o fac o destinație perfectă pentru întreaga familie. Există multe activități de încercat și nu uitați de piscina cu valuri pe care copiii de toate vârstele o vor adora! Pentru un timp relaxant, puteți încerca plaja cu nisip și piscina în aer liber. Dacă vă place un pic de răsfăț, există și multe saune, SPA-uri și tratamente de masaj”.

Despre Dino Parc Râșnov, publicația spune: “Unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură și muzee în aer liber din Europa se află în Râșnov, aproape de Brașov, România. Dacă copiii tăi sunt fascinați de dinozauri, acesta este locul unde trebuie să fii. Nu vor vorbi despre nimic altceva pentru tot anul, după ce au vizitat Dino Parc. Ei pot vedea aproximativ o sută de modele de dinozauri de dimensiuni reale, în timp ce fac drumeții prin parc. Imaginați-vă cât de încântați vor fi, mai ales când dau peste cel mai mare dino zburător. Iar aventura nu s-a terminat! Există multe locuri de joacă, case în copaci, trasee de aventură, labirintele cu laser și cinematografe de ultimă generație. Crezi că distracția s-a terminat acum? Ei bine, nu! Nu ratați toate zonele interactive de realitate virtuală și vulcanul interactiv în erupție”.

Expozițiile și exponatele din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați autohtoni și internaționali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: