Aplicația care-ți arată ce mănânci: cum o folosești ca să afli toate ingredientele unui produs

Aplicația care-ți arată ce mănânci: cum o folosești ca să afli toate ingredientele unui produs

Vrei să știi ce mănânci? Nimic mai simplu. Scanezi și afli. InfoCons lansează aplicaţia unică în lume, care ajută consumatorii să afle conţinutul alimentelor şi care poate fi folosită oriunde doar scanând eticheta.

InfoCons a lansat unica aplicaţie pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Printr-o simpla scanare a codului de bare pot afla instant informaţii utile, precum:   ingrediente, aditivi alimentari şi tipul acestora, cantitatea de sare și de zahăr, dar și caloriile unui produs.

Aplicația care îți spune ce mănânci

Astfel, consumatorii pot lua cele mai bune decizii, bazându-se pe informaţiile generate de aplicaţia InfoCons. Totodată, consumatorii pot genera o listă de produse preferate pentru a afla instant cantitatea totală pe care aceste produse o au din punctul de vedere al: aditivilor alimentari şi tipul acestora, sare, zahăr şi calorii.

Așadar, aceştia pot decide dacă consumă sau nu toate aceste produse, în funcţie de rezultatele obţinute. Aplicaţia InfoCons se descarcă gratuit şi este disponibilă atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru cel iOS.

„Prima aplicaţie care te ajută să decizi tu pentru tine, fară a mai fi influenţat de mesaje publicitare sau alte tipuri de mesaje! Astfel, ce mănânci, cât mănânci, ce cumperi, cât cumperi, de unde cumperi sunt decizii care devin real ale tale. Aplicaţia InfoCons, fiind la început de drum, este un pionier în domeniu şi aşteptam că fiecare dintre consumatori să ne împărtăşească bunele şi relele, pentru a o putea dezvolta, dar şi de a o completa cu produse care astăzi nu se regăsesc în baza de date. Este o aplicaţie care te ajuta şi când călătoreşti: eşti În Dubai, în Grecia sau în Rusia, în China sau în Finlanda, cu ajutorul aplicaţiei InfoCons, poţi tu să decizi pentru tine ceea ce mănânci şi ce cumperi”, a declarat Sorin Mierlea, Preşedinte InfoCons.

Deci aplicația e un ajutor chiar și atunci când călătorești.

 

Citește și: