Anunț important de la Banca Transilvania – de acum poți face asta direct de pe telefon, te scapă de un stres

Anunț important de la Banca Transilvania - de acum poți face asta direct de pe telefon, te scapă de un stres

Banca Transilvania a pregătit o nouă funcție pentru aplicația sa BT Pay. Aceasta este destinată gestionării şi plăţii facturilor prin super-app banking şi payments.

Un comunicat de presă al băncii precizează că peste 1 milion de facturi de utilităţi au fost achitate lunar, anul acestaa, prin alternativele de plată ale băncii, în timp ce, 1,7 milioane de persoane folosesc BT Pay pentru banking de zi cu zi.

Noua facilitate simplifică gestionarea facturilor și permite plata acestora atât prin conectarea la contul furnizorului, cât şi prin scanarea facturilor.Vei putea vedea în aplicaţie inclusiv facturile scadente şi istoricul plăţilor.

Cu ajutorul aplicației, facturile pot fi plătite prin conectarea în aplicaţia băncii a contului furnizorului de utilităţi sau prin scanarea facturii.

Banca Transilvania își actualizează serviciile

Facilitatea vine în trei variante:

  • Gratuit – pentru plata a până la 4 facturi de utilităţi/lună la furnizorii standard;
  • Facturi Plus – pentru plata a până la 8 facturi de utilităţi/lună. Abonamentul este de 5 lei/lună;
  • Facturi Nelimitate – pentru un număr nelimitat de plăţi de facturi, însemnând 15 lei/lună.

„Completăm super-app-ul BT Pay cu o funcţionalitate esenţială, care răspunde unei nevoi de bază, plata facturilor de utilităţi. Suntem convinşi că se va număra în scurt timp printre opţiunile preferate pentru plata facturilor. BT Pay este o experienţă în sine, cu un întreg online: card digital în aplicaţie, plăţi contactless la comercianţi şi online, transferuri P2P, retrageri de bani cardless de la bancomat, emitere de card de credit full online etc., iar de acum, şi facturile. Totul într-un singur loc. De la lansarea din 2018, BT Pay a format şi schimbat comportamente, cum ar fi plata cumpărăturilor, care a trecut tot mai mult de la cardul fizic la plata cu telefonul, precum şi modul de a transfera bani, folosind doar numărul de telefon”, declară Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Opţiunea Plăţi facturi va fi disponibilă gradual, mai întâi pe telefoane cu iOS, iar în a doua jumătate a lunii noiembrie, pe cele cu Android.

Citește și: