Vestea zilei de la Banca Transilvania pentru toți românii: cel mai avantajos credit, în premieră

Vestea zilei de la Banca Transilvania pentru toți românii: cel mai avantajos credit, în premieră

Banca Transilvania îmbină utilul cu plăcutul. Poți să faci un credit avantajos și să ajuți și planeta.

Astfel, Banca Transilvania a lansat pentru clienții săi creditul Practic BT Verde care, până la finalul anului, vine cu dobândă fixă cu până la trei puncte procentuale mai mică față de oferta standard, informează Hotnews. Important: pentru acest credit se poate aplica online.

Cel mai ieftin credit din oferta BT încurajează clienții să consume sustenabil, creditul fiind destinat exclusiv cumpărării de aparatură, electrocasnice, soluții de mobilitate urbană, echipamente sau materiale eco-friendly.

Banca Transilvania te încurajează să salvezi planeta

Așadar, creditul de nevoi personale vine până la finalul anului cu o dobândă fixă, cu până la trei puncte procentuale mai mică decât oferta standard. Astfel, noua dobândă este de 7,5% pe an pentru creditul cu asigurare și de 8% annual, pentru creditul fără asigurare de viață și șomaj.

Mai pe înțelesul tău, pentru un credit în valoare de 43.000 de lei, prin creditul Practic BT Verde cu asigurare de viață și șomaj, cu o dobândă fixă pe toată perioada de creditare de 7,5%, pe cinci ani, vei plăti o rată lunară de 861,63 de lei. Cu un DAE de 9,16%, costul total al creditului va fi de 9.989,15 de lei, valoarea totală de plătit fiind de 52.989,51 de lei. În valoarea totală a creditului este inclus și costul asigurării în valoare de 1.204 lei.

Pe de altă parte, dacă alegi creditul Practic BT Verde fără asigurare, dobânda fixă pe toată perioada de creditare devine 8%, pe cinci ani. Astfel, rata lunară va fi de 871,88 de lei. Cu un DAE de 8,39%, costul total al creditului va fi de 9.400,7 de lei, iar valoarea totală de plată la finalul perioadei va fi de 52.400,7 de lei.

Pentru a se asigura că produsele cumpărate sunt eco-friendly, Banca Transilvania solicită un document precum o factură proformă, factură fiscală sau oferte comerciale care să dovedească natura eco-friendly a bunurilor. Creditul poate fi solicitat direct online sau în una din unitățile din rețeaua BT.

Citește și: