Animația „The Bad Guys” are, în sfârșit, trailer. Când o vom putea vedea pe marile ecrane

Animația „The Bad Guys” are, în sfârșit, trailer. Când o vom putea vedea pe marile ecrane

„The Bad Guys” este acea animație pe care sigur îți dorești să o vezi, indiferent de vârsta pe care o ai, în acest moment. Universal Pictures a lansat noul trailer al acesteia și, din câte se poate vedea, ne putem aștepta ca filmul să devină un succes imediat.

„The Bad Guys” spune povestea unei găști de infractori, formată din animale. Sam Rockwell va asigura vocea șefului acestei găști.

Animația „The Bad Guys” este bazată pe o serie de cărți bestseller, cu același nume

Bazat pe seria de cărți cu același nume, bestseller absolut în The New York Times, povestea filmului se învârte în jurul aventurilor domnului Wolf și al prietenilor săi răufăcători, domnul Snake, domnul. Shark, domnul Piranha și doamna Tarantula, care sunt, în sfârșit, prinși, după ani întregi de ilegalități, aceștia fii considerați cei mai periculoși răufăcători din lume.

În efortul de a-i ține pe toți departe de închisoare, domnul Wolf încheie o înțelegere pentru ca el și echipajul său să intre în legalitate. Intriga filmului de animație se conturează, așadar, în acest moment, întrucât a-și convinge prietenii să renunțe la vechile obiceiuri pare o misiune mai grea decât și-ar fi putut, inițial, închipui.

Așa cum am menționat anterior, Rockwell va juca rolul principal, aflându-se în fruntea distribuției „The Bad Guys”,  alături de Awkwafina, în rolul doamnei Tarantula, Anthony Ramos, în rolul domnului Piranha, Craig Robinson, în rolul domnului Shark, Marc Maron, în rolul domnului Snake, Richard Ayoade, în rolul profesorului Marmalade și Zazie Beetz. în rolul misterioasei Diane Foxington.

Startul producției filmului de animație a fost anunțată, pentru prima oară, la începutul anului 2018, când DreamWorks Animation a achiziționat drepturile asupra materialului original, contractându-l, mai apoi, pe Etan Cohen, ca să se ocupe de scenariu.

Pandemia de Covid-19 a amânat, în repetate rânduri, lansarea animației „The Bad Guys”.

Filmul animat va putea fi văzut pe marile ecrane în aprilie 2022.

Citește și: