Al doilea sezon din The Witcher se lansează azi, pe Netflix: cum continuă povestea, ce trebuie să știi

Al doilea sezon din The Witcher se lansează azi, pe Netflix: cum continuă povestea, ce trebuie să știi

Astăzi, 17 Decembrie 2021, lasă orice și dă play pe Netflix. Se lansează al doilea sezon al îndrăgitului serial The Witcher.

Al doilea sezon al serialului creat de Lauren Schmidt Hissrich, bazat pe seria de cărți „Witcher”, de Andrzej Sapkowski, conține opt episoade de câte o oră fiecare.

Bazat pe seria de cărți fantastice omonime de succes, The Witcher este o poveste grandioasă despre destin și familie. Serialul se axează pe destinele interconectate a trei personaje, iar acțiunea are loc în vasta lume a Continentului, unde oamenii, elfii, vânătorii, gnomii și monștrii se luptă pentru supraviețuire și prosperitate, iar binele nu se deosebește cu ușurință de rău.

Povestea continuă, odată cu lansarea sezonului al doilea. Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur adăpost pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos, și anume de propria ei putere misterioasă.

În acest sezon secund apar câțiva noi actori și personaje interesante, inclusiv Kristofer Hivju în rolul lui Nivellen. Întrebată fiind de unde provine povestea acestui personaj, realizatoarea serialului Lauren Schmidt Hissrich a răspuns, în cadrul unui interviu, următoarele.

The Witcher, sezonul al doilea, azi, pe Netflix

„Nivellen este un vechi prieten de-al lui Geralt, care a fost blestemat și transformat într-o fiară asemănătoare unui mistreț și este un personaj dintr-una dintre nuvelele lui Andrzej Sapkowski, denumită Sâmburele de adevăr. Au fost atât de multe povestiri uimitoare din care ne-am putut inspira, dar am vrut de la început să o includ pe asta cumva în serial. Începe sezonul în forță și este o poveste atât de cunoscută și captivantă. Kristofer a purtat un costum mare, larg, cu o mască și copite mari de mistreț, iar apoi am adăugat multe efecte la postproducție. Când îl văd acum pe Nivellen, îl văd pe Kris, pentru că a oferit o asemenea energie și vitalitate unui personaj mare, gregar și sociabil, care este atât de încântat să-i aibă pe Geralt și Ciri în vizită. Dar Nivellen are și o parte întunecată și ascunde secrete”.

Și această serie, printre multe alte filme și seriale, a fost afectată de pandemie. Producția celui de-al doilea sezon a început în februarie 2020. Totuși, din cauza virusului și a restricțiilor, producția a fost oprită după doar patru săptămâni.

Ulterior, în august 2020, producția a fost reluată și au fost urmate protocoale stricte pentru a garanta siguranța tuturor. Echipa de creație intenționase inițial să filmeze în străinătate, dar din cauza dificultăților de transport cauzate de pandemie, strategia a fost regândită și întregul sezon a fost filmat în Anglia.

Producția s-a bazat în mare parte pe expertiza echipei de creație pentru a folosi cadrele superbe ale țării. Al doilea sezon din The Witcher a fost filmat pe parcursul a 158 de zile, în 15 locații din Marea Britanie. Studiourile de film Arborfield din Berkshire, Anglia, au servit drept decor pentru multe scene-cheie ale sezonului, iar echipa a filmat în amplasamente din toată țara, inclusiv Chichester, Farnham, Surrey, Țara Lacurilor din Cumbria, Durham, Yorkshire și Devon.

Citește și: