25 mai 2021 | 11:00

Airbnb îți face următoarea vacanță un pic mai ușoară: actualizarea care te ajută să găsești exact ce îți trebuie

ACTUALITATE
Airbnb îți face următoarea vacanță un pic mai ușoară: actualizarea care te ajută să găsești exact ce îți trebuie

Chiar dacă a suferit o serie stufoasă de modificări a funcționalității în perioada pandemiei, Airbnb revine acum la ce știe să facă mai bine, a-ți pune la dispoziție locuința perfectă pentru următoarea ta vacanță.

Cei de la Airbnb și-au dat seama că din ce în ce mai mulți oameni au început să se bucure de relaxarea restricțiilor și, implicit, de deplasări, vacanțe. În consecință, dacă tot începem să ne pregătim următorul concediu, populara companie și-a actualizat atât website-ul cu același nume, cât și aplicațiile de mobil. Particularitatea care se află în centrul acestui update este flexibilitatea.

De acum înainte, când îți planifici următoarea vacanță nu trebuie să introduci date exacte, neapărat. În schimb, îți alegi dacă vrei să pleci de acasă pentru un weekend, o săptămână sau o lună, bifezi luna și treci mai departe, după cum se poate vedea și în captura de mai sus. Încă din luna februarie a acestui an s-au făcut experimente cu aceste opțiuni, dar acum sunt disponibile tuturor.

Tot vizavi de flexibilitate, Airbnb va strecura în rezultate și câteva case care s-ar putea să fie un pic în afara parametrilor tăi, dar care s-ar putea să te încânte. Dacă vrei să transformi următoarea ta deplasare într-o experiență legată de spațiul de cazare, poți alege Flexibile Destinations și îți vor fi servite printre rezultate case în copaci, cabane în locuri izolate sau diverse ambarcațiuni, bărci, iahturi.

Cu aceeași actualizare care intră în vigoare din următoarea perioadă, Airbnb a eficientizat un pic mecanismul de checkout. În plus, politica de anulare este un pic mai clară, în timp ce review-urile sunt un pic mai utile, le găsești mai ușor.

Dacă ai cochetat întotdeauna cu ideea de a-ți pune un spațiu pe Airbnb, din poziția de gazdă, acel proces a devenit de asemenea semnificativ mai prietenos și rapid. Înainte discutam de câteva zeci de etape, acum sunt doar 10. Când adaugi fotografii, prin inteligență artificială, serviciul ți le va sorta pentru a fi mai atrăgătoare pentru oaspeți. Tot un AI îți va oferi recomandări de descrieri și titluri. Rămâne să vedem câți oameni vor fi dispuși să să urce în primul avion sau în mașină pentru a-și începe vacanța în ”noua normalitate”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele