Actualizarea importantă făcută de principalul competitor al Netflix: ce vei face pe această platformă de streaming

Actualizarea importantă făcută de principalul competitor al Netflix: ce vei face pe această platformă de streaming

Amazon adaugă partajarea clipurilor în aplicația Prime Video pe iOS. Totuși, vei putea distribui doar fragmente din anumite filme și seriale de pe Amazon Original. Iată cum funcționează actualizarea de pe această platformă de streaming.

Data viitoare când vizionezi un show pe Prime Video și există un moment care te face să plângi, să râzi sau să te uimească, s-ar putea să poți partaja un fragment din el prietenilor tăi, conform Amazon.

Pe această platformă de streaming, de acum e mai ușor să comentezi seriale cu prietenii

Utilizatorii Prime Video din SUA pot încerca chiar de acum această funcție pe iOS.

Poate din cauza problemelor de drepturi, funcția este limitată pentru moment la serialele Amazon Originale selectate – primul sezon din The Boys, The Wilds, Invincible și Fairfax – cu mai multe seriale și filme care urmează a fi reglementate pentru share.

Așadar, când vizionezi unul dintre aceste seriale, poți selecta opțiunea Partajați un clip. Aplicația va întrerupe serialul și va crea un clip de 30 de secunde cu ceea ce tocmai ai vizionat. Poți muta punctul de pornire al clipului și poți urmări o previzualizare înainte de a-l partaja pe rețelele sociale sau într-un mesaj.

Funcția ar putea fi utilă dacă simți vreodată nevoia să explici, pe viitor, de ce îți place așa mult un serial și să îți convingi prietenii să se uite ți ei.

Cum schimbi subtitrarea la Amazon Prime Video pe toate dispozitivele tale, dintr-un loc

Spre deosebire de majoritatea serviciilor de streaming, Amazon Prime Video este surprinzător de flexibil când vine vorba de personalizarea subtitrărilor. Mai mult decât atât, schimbi aspectul lor o dată și le ai ai modificate pe orice echipament compatibil cu Prime Video.

În lupta pentru cel mai popular serviciu de streaming, Amazon Prime Video este departe de a fi cel mai popular, dar oferă o colecție din ce în ce mai interesantă de conținut original și este semnificativ mai ieftin decât Netflix.

Trecând peste acest detaliu de fond, Prime Video îți oferă o opțiune interesantă legată de subtitrări pe care nu o mai găsești în altă parte. De pe site-ul serviciului de streaming, îți poți defini trei tipuri de aranjamente pentru subtitrare intitulate Presets. După aceea poți sări cu ușurință de la unul la altul indiferent dacă te uiți la filmele și seriale de pe Amazon prin intermediul unui Smart TV, Apple TV, consolă de jocuri, Fire TV Stick, iPhone, iPad, Android, PC sau Mac.

Citește și: