VIDEO Jeep a lansat bicicleta electrică gata de aventură, cu adevărat: cât costă ”monstrul”

VIDEO Jeep a lansat bicicleta electrică gata de aventură, cu adevărat: cât costă ”monstrul”

Jeep este un brand sinonim cu mașini off-road de cursă lungă, cu specificații impresionante și un aspect impozant. Prima bicicletă electrică a brandului nu se dezice de aceste particularități.

După mai multe speculații și amânări, prima bicicletă electrică de la Jeep este gata de lansare. Ilustrată în clipul de mai jos, aceasta va ajunge la primii cumpărători în prima parte a lunii viitoare.

Este important de reținut că nu este produsă efectiv de Jeep. În schimb, producătorul auto a colaborat pe partea de design și construcție cu QuietKat, o companie cu o experiență destul de mare în acest domeniu. În final, obții un mic bolid gata de aventură pe cele mai agresive dealuri, fără vreun efort semnificativ din partea ta.

În privința specificațiilor, prima bicicletă electrică de la Jeep este construită în jurul unui motor Bafang Ultra cu o putere nominală de 750 watti. Acesta poate atinge pragul de până la 1500 watti și o autonomie între 50 și 100 de kilometri, datorită acumulatorului de 48 de volți și 14,5 Ah. Sistemul de suspensie de pe spate este RockHox Monarch RL, în timp ce suspensiile de pe față sunt pe bază de perne de aer cu o cursă de 150 milimetri.

Noul Jeep E-Bike are 10 viteze, un sistem de frânare cu patru pistoane hidraulice și roți groase de 12 centimetri. Cu toate aceste dotări, era improbabil ca greutatea să fie neglijabilă. Dacă vrei să o iei în brațe, să te aștepți să cari aproximativ 35 de kilograme, aproximativ dublu în comparație cu o bicicletă obișnuită de downhill, off-road, curse prin pădure. Chiar și așa, având în vedere opțiunile pe care ți le pune la dispoziție și aventurile de care poți avea parte, creația este impresionantă.

Din păcate, pentru privilegiul de a avea o bicicletă electrică de la Jeep, trebuie să plătești scump. Prețul de pornire este de 5900 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: