VIDEO Cea mai bună cameră pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

VIDEO Cea mai bună cameră pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O cameră pentru vlogging în 2020 trebuie să filmeze 4K, preferabil în HDR, să aibă o stablizare impecabilă a imagini și să fie ușor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifează toate aceste particularități.

După ce au ajuns să facă legea în domeniul dronelor, cei de la DJI au creat o serie de stabilizatoare pentru camere de orice fel și tip. Seria Pocket reprezintă o extensie acelui tip de gadgeturi. Pe lângă un stabilizator performant sau gimbal, te bucuri și de o cameră performantă.

Adusă la a doua ediție, noul DJI Osmo Pocket 2 utilizează un design foarte similar cu versiunea originală. În continuare, ai o cameră de înaltă rezoluție montată pe un gimbal, iar acel mecanism este atașat unui mâner cu un ecran micuț, dar suficient de mare pentru a-ți forma o opinie clară vizavi de conținutul imortalizat.

La interior, camera folosește un senzor de 1/1,7 inci și 64 de megapixeli. În funcție de ceea ce vrei să faci cu camera, o poți folosi pentru fotografii de 16 sau 64 de megapixeli, cu zoom de 4 sau 8x. Funcția de autofocus s-a bucurat de asemenea de un upgrade important.

dji osmo pocket 2 pachet

DJI Pocket 2 poate filma clipuri video 4K cu 60 de cadre pe secundă. Ca o confirmare a calității, ai un bitrate pentru filmare de 100Mbps, pentru imagini curate, fără artefacte de compresie, fie și la viteză foarte mare. Poți filma HDR și, din nou, sistemul de autofocus îmbunătățit te va ajuta la clipuri care arată bine.

S-au făcut progrese și în ceea ce privește sunetul. Pocket 2 are patru microfoane pentru un sunet stereo mai bun. Dacă faci zoom, microfoanele se vor concentra pe același conținut pe care l-ai mărit. Ca bonus, nu lipsesc nici funcțiile de slowmotion, timelapse, hyperlapse, motionlapse și panorama.

În plus, poți să faci streaming live pe Facebook, YouTube sau RTMP direct din cameră. Prețul de achiziție este 350 de dolari, dar există și o versiune de 500 de dolari cu o serie stufoasă de accesorii.