Veste bună pentru posesorii de telefoane Samsung: ce vei putea face din Windows, de acum înainte

Veste bună pentru posesorii de telefoane Samsung: ce vei putea face din Windows, de acum înainte

În ultimii ani, parteneriatul pe termen lung dintre Samsung și Microsoft a devenit din ce în ce mai evident, începând cu includerea pachetului Office pe terminalele de top și terminând cu cea mai nouă actualizare la Your Phone pentru Windows 10.

Dacă ai un telefon de top de la Samsung și te încântă teribil să interacționezi cu smartphone-ul prin intermediul laptopului sau desktopului, Microsoft îți facilitează acest proces printr-o actualizare importantă la Your Phone.

Ca referință, Your Phone îți permite de mult să interacționezi cu telefonul tău cu Android pentru primirea de mesaje sau apeluri pe un PC cu Windows 10, dar funcționalitatea va fi extinsă. Dintr-un punct de vedere, ce a făcut Samsung cu Microsoft prin acest update se apropie de nivelul de flexibilitate de care se bucură posesorii de MacBook-uri care sunt și utilizatori de iPhone.

Cea mai recentă versiune a aplicației Your Phone pentru Windows 10 îți permite să să-ți oglindești ecranul telefonului într-o fereastră pe PC, să rulezi aplicații și să efectuezi aproximativ orice operațiune pe mobil, fără să-l iei în mână.

În partea stângă a aplicației Your Phone, vei avea în stânga o secțiune nouă intitulată Apps, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos. Printr-un click pe ea, vei vedea toate aplicațiile instalate pe mobil. Fiecare dintre acele aplicații poate fi pornită într-o fereastră de sine stătătoare, la fel ca pe smartphone, poate fi minimizată sau închisă.

Pentru că efortul de procesare din spatele acestei funcții este semnificativ, din păcate, nu te vei putea bucura de ea decât pe telefoanele mai scumpe din portofoliul Samsung, cel puțin în prima etapă. Terminalele suportate momentan sunt Galaxy S9, Galaxy S10 și Galaxy S20. Deși există promisiunea că vor fi suportate și alte telefoane cu Android, de la alte branduri, nu avem termene clare legate de compatibilitate. microsoft samsung