Trei zile și jumătate de audiție fără fir: acestea sunt căștile cu adevărat wireless

Trei zile și jumătate de audiție fără fir: acestea sunt căștile cu adevărat wireless

Cei de la Marshall au dezvăluit de curând cea mai recentă versiune a căștilor Major cu conectivitate wireless. Au cea mai mare autonomie de pe piață, de departe.

Marshall a făcut o treabă spectaculoasă cu căștile sale cu fir, dar mai ales fără. Vechea generație de Marshall Major III promiteau 30 de ore de audiție departe de priză, dar, în realitate, ofereau aproximativ 37 de ore în practică. Acum, la doar 150 de dolari, noile căști Marshall Major IV promit 80 de ore de audiție complet și absolut wireless.

Când s-au inventat căștile wireless, nimeni nu credea că va fi vreodată posibil așa ceva, mai ales într-un pachet atât de compact. Încă de la început, căștile Marshall au avut un design compact, cu accent pe confort și materiale clasice, pentru melancolici, fără compromis pe partea audio.

Designul este foarte similar de la o generație la alta. Din acest motiv, s-ar putea să nu faci diferența între Major III și Major IV dacă le pui unele lângă altele. Acest detaliu nu este neapărat rău, având în vedere că aceste căști sunt dedicate celor cu o afinitate pentru clasic și pentru particularitățile specifice brandului Marshall.

Pentru interacțiunea cu telefonul direct din cască, folosești un țumburuș auriu. Acesta este multifuncțional, poți ajusta volumul, dar ai și posibilitatea să oprești o piesă, să continui redarea, să treci la următoarea sau la cea anterioară. În mod previzibil, tot de acolo, poți răspunde la apelurile telefonice primite.

În privința upgrade-urilor, cei de la Marshall promit că pernele de pe urechi sunt mai moi și mai confortabile, pentru a profita fără probleme de autonomia exagerată. La interior, ascund drivere dinamice de 40mm pentru un bass puternic, medii line și înalte ”strălucitoare”. Ideea este că aceste căști sună foarte bine, iar la prețul de 150 de dolari nu prea au concurență. Pentru un upgrade semnificativ de performanță ajungi la dai 350 – 400 de euro pe ultimele modele de la Bose și Sony.

Ca un detaliu drăguț, Marshall Major IV se încarcă wireless, iar după 15 minute la priză sau pe o placă de încărcare te poți aștepta la 15 ore de audiție fără fire. Vor ajunge în magazine începând cu 14 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: