Marshall Minor II sunt cele mai frumoase căști wireless

Marshall Minor II sunt cele mai frumoase căști wireless

Am de câțiva ani o sensibilitate pentru produsele Marshall, începând cu boxele Bluetooth și terminând cu creații precum noile căști in-ear wireless Marshall Minor II.

Marshall are o lungă tradiție când vine vorba de soluții audio de foarte bune calitate și este foarte puțin probabil să se întrerupă prea curând. Este adevărat că rezonează mai ales cu pasionații de creații retro, dar respectiva nișa nu este deloc mică.

În orice caz, dacă îți doreai o pereche de căști Bluetooth de la Marshall și nu erai încântat de soluția lor over-ear (peste ureche), acum există și o variantă in-ear, semnificativ mai discretă. Noile căști wireless Marshall Minor II păstrează designul celorlalte căști din portofoliu, dar firul care duce spre telefon a fost înlocuit cu un cablu între ele.

O telecomandă pe fir este, în mod previzibil, prezentă. Spre deosebire de alte sisteme de control pe care le-ai văzut în trecut pe fir însă, acesta constă într-un singur buton auriu pe care îl poți roti și care facilitează ajustarea volumului, închide și deschiderea apelurilor sau oprirea melodiilor. Un microfon este incorporat pentru efectuarea de apeluri în condiții optime.

Căștire in-ear de la Marshall au avut debutul în 2011, dar continuă să se comercializeze sub denumirea Minor. Versiunea Bluetooth este intitulată Minor II. Diferențele estetice între cele două iterații sunt mai degrabă la interior, decât la exterior și ține de modul de fixare.

Căștile efective sunt magnetice și le poți ”lipi” la gât când nu le folosești. În acel moment, se va opri muzica și vor intra în standby. Marshall promite 12 ore de autonomie per încărcare și, printr-un mecanism de încărcare rapidă, după 20 de minute la priză, ar trebui să obții două ore de audiție.

Marshall Minor II folosesc Bluetooth 5.0 cu aptX pentru conectivitate. Asta înseamnă că ar trebui să consume mai puțină energie și să funcționeze la distanță mai mare. Prețul de achiziție este de 129 de euro, indiferent dacă optezi pentru versiunea pe alb, negru sau maro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: