Marshall celebreaza 5o de ani cu o pereche de casti Editie Limitata

Marshall celebreaza 5o de ani cu o pereche de casti Editie Limitata

Castile din imaginea de mai jos poarte numele de Marshall Major 50 FX si reprezinta modul celor de la Marshall de a celebra 50 de ani de la infiintarea companiei.

marshall-major-50-fx aniversare

Cu toate ca suna a cliseu, Marshal este un brand devenit sinonim cu ideea de muzica rock din momentul in care a inceput sa populeze toate scenele de concerte cu acele boxe impozante. Iata ca au trecut 50 de ani de la declansarea respectivului fenomen iar ocazia nu putea sa fie trecuta cu vederea.

Marshal Major 50 FX este numele unei perechi de casti aniversare cu un pret de 170 dolari ce sunt inspirate dintr-un amplificator editie limitate pe nume Hanwell. Fata de modelul clasic de casti Marshall Major lansat in urma cu aproximativ 2 ani, aceasta pereche vine cu insertii aurii si o banda care vine deasupra capului marcata cu inscriptia London, England, 1962, acela fiind anul si locatia in care s-a scris prima pagina a istoriei Marshall. Pentru un plus de celebrare interiorul castilor este marcat cu cuvintele „50 years”. Pentru a combina intr-un mod eficient trasaturile clasice cu cele moderne, firul de la casti include un microfon si controale de volum pe fir certificate de catre Apple. Ca urmare, le poti folosi pentru voice chat in combinatie cu orice iPhone, iPad sau iPod Touch.

In cazul in care nu ati avut ocazia sa puneti mana pe o astfel de pereche de casti, tin sa atrag atentia asupra faptului ca Marshall Major se afla printre singurele perechi de casti care se vor gasi in tara la un pret similar cu cel din afara.