Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui să fie dezvăluit oficial în curând, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, știm la ce să ne așteptăm, începând cu prețul.

Unul dintre cele mai bune telefoane pentru poze în 2020 este Huawei P40, lansat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Noul Huawei Mate 40 este foarte probabil să devină liderul pieței din acest punct de vedere. Până când va fi testat acest detaliu, ne putem bucura că știm cât costă și când va ajunge pe piață noul smartphone.

Cu o zi înainte de lansarea oficială, Amazon DE a publicat pagina de achiziție pentru Huawei Mate 40 Pro. Deși a eliminat ulterior prețul și data de lansare, nimic nu dispare de pe internet. Ca urmare, dacă te gândești la achiziția unui Huawei Mate 40 Pro, vei avea de plătit 1.200 de euro, iar primele exemplare vor fi livrate începând cu data de 9 noiembrie.

Informațiile sunt autentice pentru că produsul a figurat pe Amazon ca fiind vândut de Amazon, nu de vreo companie terță care vrea să facă valuri pe internet. Nu avem încă toate specificațiile pentru telefon, dar știm că va ascunde la interior un acumulator de 4400 mAh care poate fi încărcat cu 66W prin intermediul portului USB-C.

În cazul în care ești fan al încărcării wireless, ai parte de o viteză de 50W, cam de 3 ori mai mult decât în cazul iPhone 12. Ca referință, modelul din 2019, Mate 30 Pro, avea 40W pe fir și 27W fără fir, în materie de încărcare.

Revenind însă la noul Huawei Mate 40 Pro, terminalul va fi construit în jurul unui panou OLED de 6,76 inci, dar nu știm încă rata de reîmprospătare. Va avea o cameră principală Ultra Vision de 50 megapixeli, o cameră cu obiectiva ultra wide, dar și o cameră frontală pentru selfie-uri de 13 megapixeli. Există și o cameră pentru zoom, dar nu se cunosc detaliile din spate.

Versiunea de Huawei Mate 40 care se va comercializa în Europa se livrează cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB. Rulează Android 10 mascat de EMUI 11 și, foarte important, nu are servicii Google, inclusiv Google Play Store.

Citește și: