Cât de bun este Huawei Mate 40 la poze: telefonul se va lansa în curând

Cât de bun este Huawei Mate 40 la poze: telefonul se va lansa în curând

Compania Huawei se află într-o situație foarte dificilă când vine vorba de lansarea viitoarelor telefoane. Cu toate acestea, speră să facă valuri în industrie cu noul Mate 40.

Din cauza ambiției lui Donald Trump, jumătate de planetă pare să se fi aliat împotriva chinezilor de la Huawei. În continuare, nu există dovezi clare ale manifestărilor de spionaj pe care le-a acuzat liderul de la Casa Albă, dar gigantul chinez a fost nevoit să-și facă propriul magazin virtual, propriile procesoare și să-și schimbe furnizorii de ecrane. La ora actuală, accesul la procesoare de top este atât de agresiv restricționat, încât noul Mate 40 are mari șanse să fie disponibil într-o ediție limitată.

Trecând peste detaliile de fond, Huawei Mate 40 este programat pentru lansare pe 22 octombrie, în mai puțin de 10 zile. În acest context, chinezii au început să promoveze dispozitivul cu câteva teasere.

Ca să-ți faci o idee despre performanța foto a gadgetului, directorul divizie de mobile din cadrul Huawei a postat fotografia de mai jos pe profilul personal de Weibo, Twitter-ul chinezesc. He Gang a ales această imagine deoarece Huawei a fost prima companie care s-a lăudat cu o performanță impresionantă pe partea de zoom. Acele abilități au fost ilustrate în trecut folosind fotografii cu luna, iar 2020 nu putea fi o excepție de la regulă. Diferența este însă că, de această dată, imaginea a fost capturată pe timp de zi, în loc de noapte.

Una peste alta, Huawei Mate 40 se anunță a fi un aparat foto remarcabil. Ca referință, dacă este doar un pic mai bun decât Huawei P40 Pro, are mari șanse să devină liderul absolut în clasamentul DxOMark, cea mai importantă autoritate în acest domeniu.

Nu se cunosc multe detalii tehnice despre viitorul Mate 40, dar va avea probabil o cameră principală de 50 de megapixeli și va fi disponibil în două variante, standard și Pro. Ar trebui să se lanseze și un Huawei Mate 40 Porsche Design, dar această particularitate este relativă.

huawei mate 40 mostra

Citește și: