06 ian. 2020 | 09:17

Televizorul pentru generația Instagram funcționează atât pe verticală, cât și pe orizontală

ACTUALITATE
Televizorul pentru generația Instagram funcționează atât pe verticală, cât și pe orizontală

În materie de televizoare, este destul de dificil să ieși la înaintare cu un design revoluționar, dar Samsung Sero TV este complet diferit față de orice alt model de pe piață.

Dacă erai în căutarea unui televizor pentru adolescentul din casă care stă mai mult cu ochii în telefon decât pe Pro TV, acest model este perfect pentru el. Anunțat inițial în Coreea de Sud, se pare că a reprezentat un succes suficient de mare pentru Samsung încât să decidă lansarea sa și dincolo de granițele țării de origine a brandului.

Marele atu al acestui model este abilitatea sa de a se roti în funcție de perspectiva conținutului redat. Este important însă de reținut că, spre deosebire de un monitor pe care îl poți roti la orizontală sau verticală, în funcție de necesități, Sero TV face singur acest efort fizic. Dacă te uiți la Netflix va opera ca un TV normal, dacă faci scroll pe Instagram oglindit pe TV, televizorul va fi orientat pe verticală.

Când a fost anunțat în Coreea, prețul de achiziție a fost de 1630 de dolari. Nu este însă foarte clar dacă va fi mai scump sau mai ieftin în alte colțuri ale mapamondului. Conform mateterialului de marketing, acesta este dedicat generației de utilizatori de mobile sau mileniali.

Prin NFC îți poți împerechea telefonul cu televizorul și, imediat, câștigi posibilitatea de a-ți oglindi pe TV tot ceea ce ai pe mobil, de la filme și jocuri video până la fluxurl de pe Facebook sau Instagram. Dacă vrei pur și simplu să navighezi pe internet, ai și această posibilitate.

Ca un avantaj semnificativ, dacă ești utilizator al unui smartphone Samsung, Sero TV se rabatează singur în funcție de tipul de conținut pe care îl trimiți către televizor.  În mod previzibil, poate fi folosit și ca televizor normal. Are o rezoluție nativă 4K, o diagonală de 43 de inci și un sistem audio 4.1 de 60 de wați. Telecomanda are microfon incorporat și facilitează interacțiunea cu Bixby.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele