Compania de care n-ai auzit și care vrea să se bată cu Huawei și Samsung: acesta e telefonul cu care se laudă

Compania de care n-ai auzit și care vrea să se bată cu Huawei și Samsung: acesta e telefonul cu care se laudă

Telefoanele pliabile sunt considerate încă unele de nișă, dar piața crește rapid și s-ar putea să vezi mai multe modele în următorii ani. Până atunci, o companie despre care n-ai auzit vrea să se bată cu Huawei și Samsung pe acest segment.

Probabil că numele de Royole Corp nu-ți spune mare lucru, dar ar trebui să știi că, de fapt, e compania care a venit cu primul telefon pliabil din lume. Evident că modelul n-a avut succes și n-ai auzit poate de el, dar a fost de ajuns să inspire marii producători precum Huawei și Samsung. Care au modele similare pe piață de care sigur știi.

Acum, Royole Corp plusează și, după ce a venit cu primul telefon pliabil în noiembrie 2018, aduce acum o variantă despre care spune că e mult îmbunătățită. E vorba de FlexPai 2, care are planuri mari: se vrea un concurent direct pentru Samsung şi Huawei.

Telefonul pliabil care vrea să se bată cu modelele Samsung și Huawei

Royole Corp e un startup americano-chinez, care are planuri mari în industria telefoanelor. Modelul FlexPai 2, pe care-l prezintă acum, e mult mai puternic decât cel din noiembrie 2018, susține compania.

Ar fi, așadar, un model îmbunătăţit care costă cu cel puțin 500 de dolari mai puțin decât rivalul Galaxy Z Fold 2 de la Samsung, de pildă.  În China are un preț de pornire undeva la 1.471 de dolari.  Și iată ce-ți oferă în banii ăștia.

Telefonul pliabil FlexPai 2 e echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 care alimentează telefonul, ceea ce înseamnă conectivitate 5G. Dispune de memorie RAM LPDDR5 între 8 GB și 12 GB, o baterie de 4.450 mAh, patru obiective ale camerei – inclusiv un teleobiectiv de 16MP ultra-larg, 8MP cu zoom optic 3x, o cameră principală de 64MP și un obiectiv portret de 32MP pentru selfie-uri.

Telefonul are un mecanism de articulație îmbunătățit, care aparent a fost testat pentru a rezista la peste 1,8 milioane de plieri. De asemenea, este cu 40% mai subțire decât originalul și are o grosime de 6,3 mm. Este puțin mai subțire decât ce oferă Samsung, dar nu la fel de subțire ca la modelul Huawei.

FlexPai 2 se pliază spre exterior, nu spre interior,  dar înseamnă că ecranul principal este expus constant, ceea ce necesită și o protecție. Ecranul are 7,8 inci, cu o rezoluție 1920 x 1440 și un raport de aspect 3:4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: