04 apr. 2020 | 09:51

Respectul pentru medici, la un alt nivel: a început să plângă la gestul vecinilor în timp de pandemie

ACTUALITATE
Respectul pentru medici, la un alt nivel: a început să plângă la gestul vecinilor în timp de pandemie

Medicii sunt în linia întâi când vine vorba de lupta cu coronavirus. Cei mai mulți lucrează la salvare și facilitează internarea oamenilor. Din acest motiv, în unele țări sunt foarte apreciați.

În timp ce un număr mare de medici români au decis să își dea demisia, iar alții au hotărât să plece din țară, în alte colțuri ale mapamondului situația este cu totul alta. De curând, un clip care imortalizează reacția unui paramedic la gestul vecinilor săi a devenit viral. Acesta a fost filmat la prima oră a dimineții în Basingstoke, Hampshire, o regiunea din Marea Britanie.

Tânăra din clipul de mai jos are doar 22 de ani, iar clipul a fost imortalizat pe 26 martie, când pandemia luase deja amploare în Regatul Unit. Pentru a o încuraja înainte să meargă la muncă, la spitalul Basingstoke and North Hampshire, vecinii ei i-au făcut o surpriză care a făcut-o să plângă.

Pe mașina ei, tânără a găsit o cutie de bomboane de ciocolată în formă de super eroi – Cadbury’s Miniature Heroes alătui de un tort făcut în casă. Deși acest gest ar bucura pe oricine, partea absolut impresionantă a constat în aplauzele tuturor vecinilor de pe stradă în momentul în care Tayla Porter a ieșit din casă pentru a merge la spitalul Basingstoke and North Hampshire, unde activează. Întreaga scenă a fost filmată de sora ei, Ali Porter, cu care locuiește în aceeași casă.

În clipul integrat mai jos, se poate vedea că tânăra a fost profund marcată de gestul vecinilor și nu a durat mult până a început să plângă. Scena a fost văzută și de părinții fetei, Ali și Phil, în vârstă de 55 de ani. Întregul set de circumstanțe a fost organizat după ce un hasthag a devenit viral în Marea Britanie pentru angajații din sistemul public de sănătate, NHS. Hashtag-ul cu pricina este #clapforcarers, aplaudă pentru îngrijitori.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele