Primul iPhone pliabil nu va avea această problemă destul de mare

Primul iPhone pliabil nu va avea această problemă destul de mare

2020 e anul în care Apple vine cu noul iPhone. Și s-ar putea să fie o surpriză uriașă. Poate nu chiar pliabil, dar un brevet ne arată ce pregătește compania.

Apple a rămas în spate atunci când vine vorba de telefoane 5G și de modele pliabile. Dar 2020 s-ar putea să fie anul schimbării. Americanii sunt așteptați să vină cu cele mai noi tehnologii pe următorul iPhone, dar marea surpriză apare la design.

Noul iPhone ar putea arăta total diferit față de ce ai văzut până acum. O arată niște patente înregistrate de compania lui Tim Cook.

 

Noul iPhone de la Apple, schimbare radicală

Potrivit unor informații scurse în presa de specialitate, Apple se pregătește să schimbe radical designul noului model iPhone.  E vorba de un model pliabil, dar care arată altfel decât ce ai văzut până acum la Samsung și Huawei.

Practic, noul iPhone ar putea arăta ca un mini-laptop, dacă vrei, după cum se vede în imaginea de mai sus. Și e posibil ca materialul ales să fie sticla, nu plasticul.

Secretul constă într-un mecanism integrat practic în dispozitiv, care-i permite telefonului să se plieze asemenea unui laptop. Ceva ce niciun producător n-are în acest moment pe piață. Moda telefoanelor pliabile a început deja în piața telefoanelor.

E inovația găsită de producători pentru a-ți ține consumatorii mulțumiți într-un domeniu care părea că a ajuns la saturație.

Samsung a venit, recent, cu Galaxy Fold, Huawei are Mate X, Motorola a venit, de asemenea, cu modelul Razr. Alte companii precum Xiaomi, Oppo, ZTE, LG sau Sony s-au declarat, de asemenea, interesate de un astfel de dispozitiv.

Iar 2020 ar putea fi anul în care vei putea, poate, alege dintr-o gamă variată. Ceea ce o veste bună. Mai multe dispozitive similare ca tehnologie pe piață înseamnă prețuri mai mici pentru consumatori. Și s-ar putea să nu mai fii nevoit să scoți din buzunar până la 2.000 de dolari, atât cât costă, de exemplu, cel mai recent model pliabil de la Samsung.

Citește și: