Pare un geam spart, dar ar putea fi cel mai complicat puzzle: de ce este special

Pare un geam spart, dar ar putea fi cel mai complicat puzzle: de ce este special

Ultima dată când ai făcut o investiție într-un puzzle, probabil că ascundea o imagine frumoasă pe care urma să o asamblezi. Nu toate puzzle-urile sunt însă la fel, iar acest model ar putea fi cel mai bun exemplu.

Puzzle-urile nu cred că s-au devalorizat niciodată și, cu siguranță, nu și-au pierdut farmecul. Mai mult decât atât, pe perioada izolării, un număr mai mare de persoane au început să cocheteze cu această pasiune. Cei mai mulți optează însă pentru un puzzle tradițional, iar în 2020, vorbim de modele din ce în ce mai ciudate, cu un grad de dificultate extrem.

Un model complet neobișnuit este cel din imaginile alăturate. Acesta face o treabă foarte bună în a-ți aduce aminte de un geam spart, chiar dacă nu este făcut din sticlă și nu are nimic aleatoriu în construcția sa. Pe cât de greu este însă să aduni toate cioburile unui geam spart, pe atât de dificil este asamblezi sticla aparentă.

Acest produs deosebit este clasificat ca un puzzle hard-core, datorită gradului extrem de dificultate cu care vine la pachet. Acesta a fost creat de compania YellDesign, specializată în modele pe care nu le uiți prea curând și pe care le poți folosi pentru a aduce un zâmbet pe fața prietenilor.

Acest puzzle este intitulat The Accident și conține o valoare foarte rezonabilă de 215 piese unice. După ce ai petrecut multe ore în fața lui, vei obține un dreptunghi de dimensiuni destul de generoase, 58,5 x 53,4 centimetri. Designul care pare obținut prin spargerea cu o piatră, în realitate, a fost creat manual de o persoană foarte răbdătoare. Nu este clar câte geamuri au fost sparte pentru inspirație, dar având în vedere calitatea rezultatului final, mă gândesc totuși că nu au fost foarte puține.

Partea deloc evidentă este că puzzle-ul devine mai complicat cu cât progresezi mai mult. Marginile sunt evident, dar când te apropii de interior, vei începe să-ți ridici multe întrebări. Prețul de achiziție pentru el este de 58 de dolari, aproximativ 250 de lei.

geam spart

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: