Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat în casă

Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat în casă

Dacă ai avut vreodată o fascinație pentru puzzle-uri, s-ar putea să fii uimit de existența acestei creații. Mulți îl consideră cel mai dificil puzzle din lume, dar se vinde ca pâinea caldă.

Când vine vorba de puzzle-urile tradiționale, cele mai multe dintre ele vin la pachet cu un grad sporit de dificultate, pentru ca asamblarea să-ți ocupe o cantitate semnificativă de timp. În același timp, de fiecare dată, pe una dintre părțile puzzle-ului găsești o imagine, o fotografie, o pictură sau orice altă creație artistică în format grafic. Se pare totuși că există și excepții de la regula respectivă.

Aici intră în ecuație un puzzle complet alb comercializat de Amazon, cu nu mai puțin de 1000 de piese. Cel mai probabil, îl vei găsi în curând și în magazinele online din România, dacă nu ești optimist că va ajunge prea repede din occident.

puzzle dificil alb complet

Ilustrat în imaginile alăturate, puzzle-ul este creația companiei Tinyouth, un producător de jocuri de societa și puzzle-uri cu un grad de dificultate peste medie. Puzzle-ul complet alb este una dintre creațiile lor mai recente, dar a câștigat deja foarte mulți fani în mediul online.

Puzzle-ul este disponibil în două variante de dimensiune a pieselor, iar fiecare piesă este realizată dintr-un carton alb îngroșat. În final, când l-ai terminat, ar trebui să ajungi la un tablou imaculat cu lungimea de 42 de centimetri și înălțimea de 29,7 centimetri. Această creație este promovată pentru copi de la 14 ani în sus.

Conform descrierii oficiale, este menit să te scape de stress printr-o provocare. Creatorii puzzle-ului atrag atenția asupra faptului că poți desena ceva pe el când l-ai terminat, pentru a-l personaliza sau pentru a-l face cadou. Prețul de achiziție este de aproximativ 25 de euro, iar opinia generală este că un expert îl poate asambla în aproximativ o săptămână. Ca un gest drăguț, dacă ai pierdut una sau mai multe piese, producătorul ți le retrimite.

Tinyouth vinde puzzle-ul în două variante de culoare, White Heaven – alb și Black Hell – negru.

puzzle negru cel mai greu puzzle

Citește și: