Oriunde, în afară de România: singurul gest generos pe care îl face Apple, când cumperi un iPhone

Oriunde, în afară de România: singurul gest generos pe care îl face Apple, când cumperi un iPhone

Apple a lansat o serie de noi iPhone-uri, în urmă cu câteva zile. Aceste modele vin fără căști și încărcător, dar costă la fel ca acum un an. Pentru a compensa, gigantul a găsit o soluție.

În urmă cu aproximativ un an, Apple a lansat serviciul de streaming Apple TV+. Nu avea foarte mult conținut original la momentul respectiv. Din acest motiv, dacă îți cumpărai un iPhone, iPad sau Mac, te bucurai automat de un an de acces gratuit la serviciul Apple într-una din 120 de țări de pe mapamond, în afară de România.

În 2020, Apple TV+ arată mai bine ca niciodată, s-a bucurat și de câteva premii la Emmy, iar Greyhound s-ar putea să-i aducă un Oscar lui Tom Hanks. În continuare nu este disponibil în România, dar probabil că nu va fi niciodată, deci este ok.

În acest context, Apple a venit cu un anunț interesant. Dacă vei cumpăra un iPhone, iPad, Mac sau Apple TV în perioada următoare, vei avea acces gratuit, pentru o perioadă limitată de timp, la Apple TV+ și Apple Arcade. Ca referință, Arcade este disponibil și în România. Este serviciul de gaming al gigantului din Cupertino, cu câteva zeci de jocuri incluse într-un abonament lunar, fără microtranzacții sau reclame. Dacă vrei să-l probezi, ai o lună de acces gratuit oricum.

Revenind la oferta Apple, accesul gratuit la Arcade este pe o perioadă de trei luni pentru fiecare iDevice sau Mac activat cu un cont Apple. Accesul gratuit la Apple TV+ este pe 12 luni din momentul activării unui aparat ieșit din Cupertino.

În mod previzibil, Apple speră că vei rămâne abonat la serviciile cu pricina și vei plăti abonamentul, chiar dacă a expirat perioada de probă de 3, respectiv 12 luni. Ca referință, Apple Arcade, la fel ca Apple TV, costă 5 dolari pe lună sau 50 de dolari pe an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: