12 ian. 2020 | 07:55

Noul smartphone de la CAT are de toate, într-o carcasă pentru trânte

ACTUALITATE
Noul smartphone de la CAT are de toate, într-o carcasă pentru trânte

În cazul în care cochetezi cu un telefon care să reziste în orice condiții, te aștepți la niște compromisuri pe partea de performanță, dar noul CAT S32 este cât se poate de actual, din toate punctele de vedere.

CAT este un brand cu o lungă istorie când vine vorba de mașini unelte, dar și în materie de mobile, are smartphone-uri în portofoliu de aproximativ un deceniu, unele mai capabile decât altele. Cel mai recent dintre ele este intitulat CAT S32 și, deși nu are o margine inexistentă a ecranului și camere ascunse în crestături, compensează cu o serie stufoasă de particularități utile.

Încă de la primele modele, CAT a pus accent pe anduranță, atât din prisma autonomiei, cât și rezistenței la trânte. Noul S32 continuă trendul cu pricina. Gadgetul este construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu o rezoluție nativă 720p cu un raport de aspect de 18:9. Panoul este protejat de zgârieturi și crăpături printr-un strat de DragonTrail Pro Glass. Spre deosebire de multe dintre smartphone-urile de pe piață, poți interacționa cu el atât cu mâinile ude, cât și cu mănuși.

CAT S32 este certificat IP68, pentru că rezistă 35 de minute până la 1,5 metri adâncime și MIL SPEC 810g pentru imunitate la șocuri și vibrații. Întreaga carcasă este cauciucată, atât pentru amortizarea impactului, cât și pentru a-l ține mai ușor în mână, fără riscul de a aluneca. În final, sigur, nu trebuie să-i cumperi o husă, iar acest detaliu este important.

Partea de procesare este asigurată de o combinație între un MediaTek Helio A20 quad core cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. În combinație cu acumulatorul de 4200 mAh, producătorul promite cel puțin două zile departe de prize, un detaliu incredibil de rar întâlnit la smartphone-uri moderne. Conectica include Bluetooth 5.0, NFC, CAT 6 LTE și suport pentru VoLTE și apeluri Wi-Fi. Camera principală are 13 megapixeli, în timp ce selfie-urile sunt limitate la 5 megapixeli. Prețul de achiziție pentru micuț este de 299 de euro și poate fi cumpărat direct de pe site-ul producătorului, www.CatPhones.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele