Netflix testează o funcție cu un top 50, ca să ai mai multă inspirație

Netflix testează o funcție cu un top 50, ca să ai mai multă inspirație

Netflix își expune planurile de a-și extinde funcția Top 10 prin lansarea unei liste Top 50 în Marea Britanie, inclusiv categorii specifice filmelor și serialelor.

Netflix testează în prezent o funcție Top 50 pentru a servi mai bine abonații.

“Netflix mi-a confirmat că testează o listă Top 50, extinzându-și funcția Top 10 lansată la începutul acestui an”, a scris Saqib Shah pe Twitter , care raportează despre tehnologie, mass-media și telecomunicații pentru S&P Global Market Intelligence.

Potrivit lui Shah, scopul extinderii listei la 50 este de a facilita utilizatorilor să găsească ceva de urmărit.

Din ce în ce mai multe de văzut pe Netflix

“Top 10 este o resursă bună pentru acest lucru, dar în cele din urmă, este limitat, având în vedere că Netflix are o bibliotecă masivă, în expansiune. Prin urmare, acum unii utilizatori văd o listă mai lungă de conținut clasat în top”.

“După cum am văzut în Top 10, membrilor le place să știe ce este popular atunci când aleg ce să urmărească. Testăm dacă va fi utilă afișarea unei liste extinse de titluri populare din întreaga lume. Îl vom lansa numai dacă membrii consideră că este util”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Netflix și-a testat prima listă Top 10 în Marea Britanie în al doilea trimestru al anului 2019 și a lansat oficial funcția de stat în februarie 2020.

Întrucât funcționează în prezent, lista este actualizată în fiecare zi, iar poziția sa pe ecran se bazează pe cât de mult se potrivesc preferințelor tale, titlurile din Top 10.

Conținutul listat ca parte a listei Top 10 primește, de asemenea, o insignă specială care apare pe titlu ori de câte ori este vizibil pe ecran. Funcția Top 10 a apărut după ce Netflix și-a schimbat funcția de redare automată, care le oferea utilizatorilor opțiunea de a opri redarea automată a unor previzualizări pentru seriale și filme.

Știrea despre testarea funcției Top 50 a venit la doar câteva zile după lansarea unei noi aplicații – care nu este asociată cu Netflix – care permite utilizatorilor și prietenilor lor să aleagă ce seriale sau filme doresc să vizioneze împreună.

Aplicația Swipe With Friends funcționează similar cu aplicația Tinder, permițând utilizatorilor să dea swipe prin titluri, glisând spre dreapta pentru programele pe care doresc să le vizioneze și spre stânga pentru titlurile pe care le resping.

Noua aplicație are site-uri de streaming populare precum Netflix, Hulu, HBO Max și Disney+ și oferă, de asemenea, utilizatorilor opțiunea de a alege de pe platforme gratuite, cum ar fi Crackle și IMDbTV.

Shah a văzut prima dată lista Top 50 din Marea Britanie pe aplicația PS4. Se pare că nu este încă disponibil prin intermediul internetului în Marea Britanie sau pe orice dispozitiv din alte state.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: