Anunț oficial Netflix: când apare sezonul 2 din Narcos Mexico

Anunț oficial Netflix: când apare sezonul 2 din Narcos Mexico

Netflix a făcut oficial unul dintre cele mai așteptate anunțuri: știm acum când va apărea mai exact sezonul 2 din serialul Narcos: Mexico.

Serialele cu traficanți de droguri și criminali prin extrem de bine la public, iar seria Narcos nu este deloc o excepție. Serialul original Netflix, care spunea povestea celui mai celebru traficant de droguri din lume, Pablo Escobar, a fost unul dintre cele mai bine-primite seriale de pe patformă. Narcos: Mexico nu este continuarea acțiunii primului, ci mai degrabă un serial înrudit cu primul. În esență, este un spin-off bazat în Mexic.

Primul sezon din serial a apărut pe plaformă în 2018, iar acum Netflix a anunțat când va fi lansat oficial sezonul 2 din Narcos: Mexico. Data oficială a apariției noului sezon este de 13 februarie 2020.

Odată cu anunțul oficial, Netflix a publicat și un teaser care îl are în prim plan pe actorul principal din serial, Diego Luna.

„Chiar și cea mai puternică bestie ajunge în cușcă”, spune actorul în teaser. Ar putea fi un indiciu pentru evenimentele din sezonul 2.

Sezonul 2 din Narcos: Mexico va apărea pe Netflix

În esență, serialul de pe Netflix urmărește înființarea comerțului modern de droguri mexican, cu accent pe traficantul din viața reală Felix Gallardo, un fost ofițer de poliție din Sinaloan, transformat în „drug lord”. De asemenea, Kiki Camarena este un agent mexican-american DEA (Drug Enforcement Administration), însărcinat să-l dea jos pe Felix.

Sezonul 2 din Narcos: Mexico de pe Netflix va surprinde un adevărat război între catel și DEA. Nivelul de corupție din Mexic este unul foarte înalt, așa că Felix controlează cu bani chiar și o parte din armată. Pentru că nu poate să-l prindă prin mijloace tradiționale, DEA este nevoită să trimită agenți sub acoperire pentru a putea da jos cartelul.

Filmările au avut loc în Mexico City pentru sezonul al doilea din Narcos: Mexic între lunile ianuarie și iunie, 2019.

Citește și:
Etichete: